Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eh da je rahmetli Bruce Lee ziv ... pa kino 1 maj (inace tamo se gledalo pornjava ili honkongoski akcioni filmovi cige visile i papci sa vratnika ahahah koji zanr ?) ili djuro djakovic ( najbolje kino u sarajevu ),pa kino partizan nemate vi pojma he he pa mlatili se sa onim papcima sto kuckaju ispred kina heheheh muntali teta Sebahetu da nas pusti u kino romaniju , malog cigu Enesa u igmanu hehehh nekad se gledao film po tri puta hehehehe od 3-5,5-7 i 7-10 ali jebiga nekad bilo ....
Skeptiku ti si dramatican tip osijumi. Za drame se rodio. Sto se tice kruzove glume, tip se popravio u zadnje vrijeme skroz. Dacu ti jedan primejr filmova. Mistik rijeku odes da izgledas a Ovaj film da pogledas, pa ti skontaj sad.
Antiskeptik, ja sam samo prenio utiske velikog broja ljudi, sto ti tumacis kao moje licno misljenje, neznam odakle to. I slazem se ja s tobom da su filmovi zabava i uzivanje, samo meni film koji prikazuje amerikanca u Japanu koji se bori rame uz rame sa samurajima, koji nikad nisu imali formacije tog tipa, niti su imali neki kodeks casti, nego su bili placenici ratnici koji su radili za svog gospodara, i radili sto im ovaj naredi makar to bilo da pobije i zene i djecu bez skrupula, nekako ujebe komplet uzivanje i samo se iznerviram. A jebiga ti to neces razumjet tebi je sigurno Dolph Lundgren najjaci glumac. Neso sto se tice divx-a, jesil ikad cuo za DVDRip? Jebes bilo koje nase kino kad ja odem gledat LOTR i kasnije na Divx-u skontam koliko stvari u kinu nisam vidio jer je slika jebeno mutna. Pozdravi mi Srdjana Vuletica, koji je pravo poceo kukat kao ovi muzicari protiv pirata, a ni na koji nacin nije ugrozen ko oni. Ne gleda toliko puno ljudi divx u BiH a i oni koji gledaju ipak gledaju DVDRip.
bio bi bolji bez t.cruisea. i sto gledate filmove na divxima koji ce doci u kina?u cemu je fayon-ne vidjeti pola filma/
ijo ija hasi ti buto dan saga don san isi jama nu kata te dori. Nidju siho to basai dai et basai dai to kata goruma. Film je dobar
pa, gdje ste vidjeli bijelca samuraja visokog 162 cm? dajte se uozbiljite!
Furkane citaj "uzivas". ja bi samo dodao, pouke se izvalce iz realnog zivota. A ako tebi treba slikovit prikaz tvoje situacije onda udure. Ja sam samo skrenuo paznju na "bajkase" koji skontaju film tipa i nafuraju se da su ko kriticari. To je sve. Sto se tice Matixa, film je remek djelo kao i rembrantove slike.
steta sto na kraju imre
ja sam gledao misticnu rijeku i film je generalno ok. mora se priznati da je penn svojom glumom bacio film u drugi plan. ako ne dobije oskara akademija ne zna sta radi. a antiskeptiku bi porucio da filmovi i nisu samo zabava i zajebancija. ipak bi iz kina trebali otici, ako ne sa nerkom porukom, onda bar da nam fil ostavi neka pitanja za razisljanje. a holivud sve vise postaje zabava debelih teenagera koji u kino dolaze samo da se nazderu kokica samuraja nisam gledao, ali cu ici
Ovi sto pricaju da film ne valja nemaju pojma. Jebes filmske kriticare, kao da oni nesto znaju. Neki dan gledam na NBC-u filmskog kriticara kako govori da "Along Came Polly" ne valja, a film je extra. Skeptice ti svoje poznavanje filmske umjetnost najbolje pokazujes poredjenjem samuraja sa legaly blonde. Smjesno. Film je odlican ljudi.
Mislim da bi ovde i rođenu mater popljuvali, kad bi dobila neko priznanje. E recite vi meni sta mislite o filmu Misticna rijeka? Mislim da je Sean Penn zasluzio da dobije oskara, dosta mi je slatkasti glumaca tipa Ben Afleck i slicni, koji nisu odigrali ni jednu ozbiljnu i kvalitetnu ulogu.
americki übermensch protiv japanske stoke. zadnjih pola sata se ne moze gledati od americke patetike. razocarenje.
Kriticaru budi se ovo je 21 vijek. Skeptiku, koliki si ti ocajnik od covjeka vidi se i u tvom textu. Za tebe su filmovi tipa, kopiraj pa mozda uspije u realnom zivotu. Furanja na te mislolovne filmove su prosla davnih vremena. Ipak je to sve film da se opustis i gledas, uzivas i smijes. Uvjek sam mrzio ove pickice sto iznose misljenja na temu filma.
ma nako..
HEJ RAJA NECETE SE POKAJAT SAMO OTIDZITE FILM JE EXTRA