Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, sta drugo reci.
Dobar trailer, sponzori i pusenje
Oko bude ko ‘upola s’ukom’ necr valjat
Odlicna prica. Rad Zabranjenog pusenja je ostavio veliki trag Sarajevske muzicke scene, a Sejo je uvjek svojom skromnoscu pokazivao velicinu za razliku od Neleta i Kusturice pa i mnogih drugi.
7 miliona iz budzeta, hvala dovidjenja
Izvor informancije? I inace imas li otprilike ideju za koliko se prave filmovi?
Mjesec dana kasnite,najmanje...
Ne kasne, ono prije mjesec je bila pretpremijera...
Eee moje ljepo Sarajevo! Grad kulture, sporta, univerziteta, industrije, muzike, pozorišta, olimpijade….. newprimitivsa, kako smo se tad lijepo zaje….. li sa papcim, ljoljonima, guzonjinom djecom, šošonima i ostalom kleronacionaliatičkim budalama!
Ne bih da budem hejter ali ovaj dizajn na thumbailu je stvarno loš, tj. amaterski, ili ja možda nisam skontao poentu, evo ne znam.
Jeste los.