Komentari (262)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjeme im se zatrlo.
Poslati ovaj dokumentarac u sve jače medijske kuće po svijetu pod br. 1. Pod br. 2. organizovati naoružane i sposobne ljude koji će loviti te bolesnike gdje god da su.
Mi da smo imalo ko jevreji mi imali tajnu sluzbu koja ne bih mirovala… i culo bi se svake godine kako je italijanski bogataš smrtno stradao kad je „slucajno upao u vodu“ sa jahte
Ne mogu da vjerujem mi nismo u ratu ni zivotinje ubijali a oni djecu uzas uzas.
Ma dasta armija BiH samo klanjla teravije i dzume dok su drugi pucali aj neserte
Ma je li ovo stvarno moguće?!! Ako jeste onda sam stvarno u šoku koliko bolestan možeš biti!!!!
Kažu da zaboravimo,NIKADA
A ni tad
Kako sad preko Zagreba??? - "Kaže da su dolazili preko Zagreba, razlikovali su se od lokalaca po načinu ponašanja, oružju kojeg su nosii i odjeći. Zanimljivo je da Jordan, ali i film "Sarajevo safari" odjeću ovih monstruma opisuju kao kombinaciju civilne i vojne."
vikendaši
nekada nas ubijali stranci a sada domaci od doktora kockoglavih u bijesnim autima do političara...
Treba da se snima, i da se priča da se nikada ne zaboravi. Ali tempiranje prikazivanja ovog filma u sred predizborne kampanje prije svega ide u prilog nacional(ističkim)nim strankama. Onima koji su sve započeli i koji već 30 godina vladaju, lažu, varaju kradu i bogate se na račun napaćenog naroda ove zemlje.
Dolazili su lovci... oni koji sa kilometra snajperom ubiju lava, pa ga prepariraju i stave u svoju kolekciju od još 300 pobijenih egzotičnih životinja, i diče se svojim poduhvatom Kada su pokupili sve trofeje, više im ništa ne diže adrenalin, pa su tražili viši level... safari na ljude...
Vjerovatno tako nekako, ali ne nužno "lovci". Ima ovakvih stvari u svijetu puno, ali u drugim oblicima, koje mi je teško prevaliti preko tipki. Mogu se pogledati razni dokumentarci na tu temu. Tim profilima je svejedno koga i gdje...
Francuski, grčki i ostali fašisti su imali svoje trening kampove u BiH u ratu, ali to je tabu tema. Imali su svoje brigade. U Srebrenici je bio bar jedan grčki bataljon (više stotina ljudi). U svim logorima se spominju premlaćivanja, sakaćenja i ubijanja od ljudi koji nisu znali BHS, to imaš i u Hagu. Kanadski "promatrači" su bili Mladićevi najbolji skauti. "Turističko" snajperisanje je samo eufemizam za treninge neonacista na civilima kao živim metama
Jos uvijek ima onih koji su debelo okrvarili ruke sa sarajevskih brda a koji zive u trecim zemljama i redovno dolaze u Sarajevo u kojem su sacuvali stanove. Licno poznajem dvojicu.
Daj mi ime i prezime obojice i sutra ce osvanuti na vijestima kao nestali?
Dajte trojicu sposobnih. Dobro ih opremite, platite te šaljite po svijetu sa prigušivačima
Nebeski narod će opet sve to demantirati i reci da je sve ovo propaganda. Šta drugo.od njih ocekivati
Ne smije se ni jedno zlo zaboraviti. Meni se samo ne svidja tajming objave filma pred izbore. Idealan za SDA u ovom slučaju. Sad će levati, puni emotivnog naboja, zaboraviti svo njihovo zlo i greške i glasati za njih. Još Dodik ubaci koju kost i eto nam SDA-HDZ-SNSD još 4 godine na vlasti. Ne glasajte srcem nego razumom.