Komentari (289)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito ustani barem na 24 sata.. Gledaj šta si iza sebe ostavio!!
Pa ih je primio u patizane mamu vam crvenu,sve one što su po foči,višegradu i zvorniku klali i ubijali ćopavi majmun je primio,činjenica o tome ti je 20 hiljada parizana u junu 1944 a iste mjesec 1945 250 hiljada još su i penzije dobili i ratna odlikovanja ratovali 2 mjeseca u partizanima.Ranković,Pijade,Kardelj sve chetalji do chetalja.
Tito da je bio pametan ne bi ostavio chetnike i njihove bliznje u zivotu, ovako nas je shebao za sva vremena
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Uhhh sto smrde smrdee
Glavne uloge: dino konakovic munafikovic,sabina cudic kosovka djevojka,vojvoda kojovic glumi sebe,srdjan mandic viri iz kontejnera,reziser danis tanovic i dino mustafic,scenarij haris pasovic.Spoljni saradnici dezerteri-aljosa,dubravko,forto....
Laž kao sastavni dio bića
Isti JALA BRAT
Sakloni me ovakvih filmova!
Tito bolan da si ih pobio u periodu od 41-45 ne bi se desile 90te, samim ti i ovi bogalji
Pa ovo je presmiješno...ovo ne mogu gledati ni četnici...vidi mu samo brade...a vidi vojske, vidi vojničkih manira, salutiranja......hajde Mrsh
Ova produkcija izgleda jako jeftino, takodje i u glumci su losi. Klix kako dozvolite da objavite ovaj amaterski film?
Zato što se svaka stana bori za svoja prava i slobode. Ko je kriv? Onaj ko pravi koncentracione logore, muči, siluje, ubija bez obzira na to bio nevin ili ne. Koncentracioni logori nisu nastali od prosječnog divljaka koji čini ta zla nedjela već je organizovana jedinica koja može nastatai gdje je jaka državna organizacija. Bez finansiranja firma od jednog radika ne može opstati. Sve te četnike iz filma osuditi za zločine protiv čovječnosti.
Po vještačkim bradama vidi se da je to niskobudžetni film. Šta bi moglo biti u nastavku? Prikazivanje i Nedića kao antifašiste. Opkoljeni 3..... i Ljotić protiv SS divizija junački juriša. Najštetnija laž je sebe decenijama lagati.
Trebali su film nazvati "Osma ofanziva" poštoje je prvih sedam ofanziva bilo isključivo protiv Tita i partizana, za ofanzive i potrage za Dražom od strane Nijemaca do sada nisam čuo, barem ne za potrage u vidu ogromne mase vojnika, tenkova, aviona itd.
Kenjam mu se u zvalje genocidaske.
srpska verzija filma 300...koje su ovo ublehe
Bitka na Neretvi je najjaci film, tu se pokazala moc Tita i Partizana i kukavicluk Bradatih Fasista
Амерички предсједник Хари Труман 29. марта 1948. године постхумно је одликовао команданта Југословенске војске у Отаџбини (ЈВуО) , генерала Драгољуба Дражу Михаиловића орденом Легија заслуга, највишим орденом САД намијењеном странцима.
Samo to spominjete iz 1948. kad je Tito i Jugoslavija već bili priznati u čitavom svijetu. Što nije Truman oborio Tita i vratio kralja, sigurno bi se i Staljin složio da se vrati kralj u Jugoslaviju. Tito je sjedio sa Čerčilom i Staljinom kao saveznicima dok se Draža krio po štalama i pećinama.
Hoce li u filmu biti kako Djurisiceve jedinice masakriraju muslimansko zivlje us dolini Lima i Sandzaku, kako o tome Drazi podnosi izvjestaj da se stedilo na municiji i da je uglavnom koristen noz?