Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neki ljudi s godinama izgledaju više privlačno nego u mladosti što su bili...
Volio sam ovu seriju dok nisam vidio video one cionisticke vjestice kako se smije palastincima.Ona sto glumi Šeldonovu trebu.U sustini sam prestao gledati sve vezano za Hollywood.Svi glumci su ugovorom vezani za cioniste i naravno sataniste kojih je Amerika puna ali i svijet.Mogu i bez tih monstruma.Sloboda Palestini ali i cijelo svijetu.Digni mo se protiv svjetski satanista.
Povedi nas kad se opismeniš.
Znaci to sto neko nece gledati holivudske serije i filmove nema apsolutno nikakav znacaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
potresna vijest bez koje svijet nije mogao...
Sta ce jadna Penny sad?
Bolja mu je treba Penny bila, ne bi ja nju mijenjao, sisa k'o krmeća glava 🐷
Allahmubarechla
Zamolio bi osobu koja im je opremala kucu neka se ne bavi vise tim poslom, cak i gastarbajtarske kuce sa lavovima su pjesma za ovaj neokusni kic.
znatno drugacije? lol
U seriji mi je najiritantniji kao mala napaljena civava lafo smoklje.
Nije "nas" pa hajd' mo ga popljuvat,kako jadno.
Izgleda isto kao i svaki zidov u Hollywood-u. Jadno...
i ti zvucis kao svaki antisemitski seljak bilo gdje. Jadno...