Pronašao je sreću
22

Oženio se Leonard iz "Teorije velikog praska", danas izgleda znatno drugačije

D. J.
Foto: Imdb
Foto: Imdb
Glumac Johnny Galecki, najpoznatiji po ulozi Leonarda u seriji "Teorija velikog praska", nedavno je potvrdio da se u tajnosti oženio te da je sa svojom novom suprugom dobio i kćerku.

Johnny je pozirao sa suprugom Morgan Galecki za časopis Architectural Digest te su otkrili da su dobili kćerku koju su nazvali Onna Evelena.

Datum vjenčanja nisu otkrili, kao ni kada je kćerka rođena, ali je magazin napisao da je Morgan bila trudna u vrijeme snimanja i da je dijete rođeno ubrzo nakon snimanja.

Bračni par također je pozirao s Johnnyjevim četverogodišnjim sinom, Averyjem, kojeg ima s bivšom djevojkom Alainom Meyer.

Johnny je kupio kuću u Nashvilleu 2018., godinu dana prije završetka serije "Teorija velikog praska". Godine 2020. Johnny se preselio iz Los Angelesa u Nashville, malo prije početka pandemije koronavirusa. Prije preseljenja živio je u Kaliforniji 30 godina.

S bivšom djevojkom prekinuo je u novembru 2020. godine. Vezu s Morgan u početku je krio, a prvu fotografiju podijelili su u januaru 2023. godine.

Johnny se i kroz seriju itekako mijenjao u razdoblju od 12 godina, a danas je potpuno druga osoba. Ima bradu, dulju kosu, a detalj bez kojeg je odmah drugačiji su i naočale koje u privatnom životu ne nosi.