Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubice ga Bili ko zeca... Sve pohvale za Bilejna, svestrano nadaren frajer. Jah, kakve je partije so.ba imala nekad. Jazuk...
1. Svaka cast! 2. Je li ono u pozadini Avazov toranj haahhaha
Pokušaj nekog zanimljivog trailer-a... Ali ništa, što bi me držalo napetim do izlaska... Iskreno, samo bezveze nalupano, bez početka i kraja, nešto kao SkyNet i terminator ako sam dobro povezao.
nuto zeleni (ro)botova... provokacija
Jesu li obuhvatili u filmu moj rodni semizovac
Sretno u produkciji i u kinima
Научна фантастика у Босни... Први СФ филм у Босни јесте да муслимани нису фашисти. Други филм ништа мање лажан и глуп јесте Сребреница и геноцид... И има још хиљаду филмова 😂😂😂
Koji si ti debil. Negiranje genocida je dno civilizacije i ti spadas u taj sljam.
Raylovac 😂😂😂
svaka cast Bili!
Ubiće ga Bili kao zeca!
Eki, Raylovac 😄
Cak su im i roboti zeleni :p
Imacemo i piramidu!? Ili se ovo Sarajevo prosirilo do Visokog😂😂 dobarrr
Mešićini da se Visoko primaklo Sarajevu.Toranj na Humu se nakrivio.Tramvaji puni robota.Šalim se.Ipak nešto novo.Dosta nam je reale može malo i naučne fantastike.
svaka čast