Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glumica gola, zaista sokantno i nikad vidjeno
Gledao film, za odmoriti mozak.I kako da ošteti mozak finim normalnim cura a da postanu.. (sta god hoće da doda) ali... Sta fali sto je gol, zar nije prirodno biti gol. 😉
@stopovoono sta rece ziv bio?
Ja zaista nisam bio zgrožen. Šta fali nek je pokazala
Nije ona gola,nego je ona koju ona glumi gola..
Pu sram te bilo,i stid te bilo!!!
Ko se ljuti uleti mu kruti
Nije jos prvi put da se obnaza ali ovaj put je ovo bila bas nepotrebna scena koja nicim nije doprinijela kvalitetu filma. Ince je film dosta gledljiv jer sam ga davno vec gledao.
A da ga nisi davno gledao, ne bi bio gledljiv?
najbolja glumica na svijetu
Omg, that's disgusting! Where?
Već viđena gola raširenih nogu poprskana spermom po licu. Internet ne zaboravlja 🤣🤣🤣🤣🤣
Jedna je Mira Furlan!!
Sada se zgrožavaju, a kada su bile procurile slike golih slavnih ličnosti tada je bila najtraženija "roba" na netu.
To se zove Bodydouble kao da bi se ona skinula i tukla gola.
Zašto ne pišete o trenutnom genocidu u Palestini, zašto narod ne informišete o broju ubijene djece, broju ubijenih trudnica i majki? Zašto ne pišete članke o izdajnicima svog naroda kao što su neljudi aDIS aHMETOVIĆ i aIDA hADZIALIĆ? Zašto nas bombardujete zaglupljujućim clancima? Biti će da ste i vi (ili vaši nadležni) na zločinačkoj strani?
sta je s tim osobama ? nisam upucen
I nas su ubijali 4 god., niko od njih nije mrdnuo ni k...em, jos je Arafat bio na strani Milosevica i Srbije. Svako neka nosi svoje breme.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad ce poskupit pretplata, valja te sise platiti
Prije par dana digli pretplatu u Americi s 20$ na 23$. Kod nas siromaha u februaru snizili najskuplji paket s 12$ na 10$.
u jbt ja naslova