Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je pogresno rekao?
Zivim u Tuzli i naravno da je grad polumrtav...imas 2-3 restorana, wintorius za izac i panonska jezera...
Zenica se buni jer je ruznija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Industrijski grad i to je sasvim normalna pojava plus brutalisticka gradnja.
Tuzla je jos urban grad i raja, kakvi su svi ostali a svake sedmice putujem po BiH..Tuzla je zapostavljena zbog Sarajeva, to ludak zna! Tuzla je uznapredovala, kakva je bila ali se ne odrzava ono sto se izgradilo. Zalosno je sto Tuzla nema rijeke i nema starog grada, sve su prekopali i obnovili, steta!
Žalosno je što smo glasali za onog sizofrenika više od 20 godina! Ku.ci se Panonskim jezerima a samo je realizovao projekat od Selima Bešlagića i na osnovu toga glasove glupih sugrađana dobijao glasove koji ga sada i najviše pljuju! Žalosno je što je u njegovim mandatima Tuzla toliko nazadovala da mi je i žao Zijada kojem evo ide dobro zasad! Žao mi je i Sarajlija kojima smo poslali sizofrenika.
Godinama su tuzlanski novinari radili mnogo bolje i ozbiljnije emisije od ove za plate od 10-12 hiljada KM godišnje. Još jedna TV emisija u nizu ne može biti film jer nema ništa recolucionarno i novo. Osim bezobrazluka u vidu te cigarete. Znamo da je dotični narator mrzitelj Bosne i bh. turizma još od one knjige u kojoj ismijava Osmanagića i piramide, inače najveći turistički projekt kod nas ikad.
Krajišnik sam. Bio prošle godine u Tuzli. Sviđa mi se glavni trg. Velik. Muzika uživo iz više lokala. Svi žanrovi. Jedini nedostatak je to što su stare Austrijske fasade, znači od Kapije pa u krug, uništene grafitima i nemarnošću. Druže, raste drvo iz fasade. Sve u svemu, fin grad
Najljepsi grad sada i u ubuduce......crknite dusmani ....sto je se u Tuzli izgradilo to nece u mnogim drugim gradovima za 100 godina
Kakvih je derneka nekad bilo u Tuzli eee
Danas prošao južnom magistralom ili kako se već zove taj put... Hiljade šahtova i rupa a da ne pričam o zagađenosti
Nije mi jasno zasto ljudi toliko ne vole Tuzlu??
@Barna Nisu to ljudi.
Nista nije pogrijesio
I svi ovi koji vam kenjaju u ovom filmu o Tuzli, svi do jednog su uhljebili djecu po državnim službama dok su djeca finog tuzlanskog svijeta bila primorana napustiti svoje domove ! To su te patriote koje va kenjaju o panonici i uspjesima Tuzle !
Ruralne MZ nemaju puteve, rasvjetu, kvalitetan telefon, kablovsku, internet, vodu, stabilnu opskrbu strujom. Na panonici ne mozes dobiti termin za nastup ako nisi dobar sa Maidom i njegovim sinom, kao ni u "palmi". Tuzlom vlada mafija, koja je grad podijelila na kaste, oni koji ne vide nebodere moraju iz svog džepa plaćati harač za metar asfalta, stup rasvjete, itd.
Tuzla je daleko najružniji grad bio i prije i sada. A što se tiće te bare zvana Panonika, ja se ne bih okupala tu da mi neko milion da.
Ajde krofno, odhebaus od Tuzle. Kupaj se u svojoj avliji, na lončić....
mjesecevakci80 A kupali ti se mama?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
....., rekoše seljaci
Ako cemo posteno Sarajevo nije nista ljepse danas, nakrcano u tijesnu kotlinu bez ikakvog reda i smisla, favele strce rogobatno, kao i neka nova urbicidna zdanja, saobracaj katastrofalan, parkova, drvoreda, zelenila ni na mapi. Austrougarska gradnja je jedina svijetla tacka Sarajeva.
Tuzlaci vole samo stara Vremena ,jebes Buducnost i Napredak .
Tuzlaci su lijeni i zaostali u Vremenu.
🤣🤣🤣 hebo te otac lijeni.
Fasade u Centru Tuzle se raspale 🤮
Drz se ti svojih pripizdića.....kod tebe fasade vjerovatno i nema....gola cigla, a?