Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i Shutter Island isto predobar film.
Vjerujem da je film odličan, ali danas u recenzijama nema ništa bez ovih jezičkih hiperbola i bombastičnih naslova. I kritičari su samo ljudi, ali sve je manje istinske objektivnosti vođene određenim parametrima, a sve više politike, lobija i sl.
Sad sam ga pogledao, sve je OK al umalo nisam umro od dosade pri kraju filma. Zadnji sat se otegao i onda se sve naprasno zavrsilo. Mozda je do mene...
Gledao ga preksinoć u kinu... Robert De Niro je bio nevjerovatan, zastrašujuće uvjerljiva uloga kojom je dokazao da je najbolji glumac svih vremena. Di Caprio ide njegovim stopama. Film je Scorseseov najbolji rad još od Goodfellasa.
Skinuo je malo manir glume Gene Jonesa...pojavljuje se i u ovom filmu, a poznat po sceni bacanja novcica sa Bardenom u No country for old men. Djevojka koja glumi njegovu suprugu je vrhunski prirodni talenat za glumu.
DiCaprio je glumcina. Kod njega nema fulanja
Ima u HD na stremio ;) Upravo odoh da gledam u ovo rano subotnje jutro :)
Robert DeNiro i Leonardo DiCaprio se uklapaju u Weatern film kao ja na budzet znaci nikako
Film je obican leonardu svaka cast dobar je glumac on bi majmuna odglumio u orginalu ako reditelji zahjevaju da se uživi u ulogu
Dobra istinita i realna priča bez zombija upakovana u dobar izbor glumaca dat će bestseller. Takvi filmovi su rađeni osamdesetih i devedesetih i nikada nisu bili promašaj. The Shawshank Redemption.
Svaki Leonardov film je njegova najbolja gluma :)