Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Serija je osrednja, ali Kinu su predstavili vjerno. Zapravo, moja kritika bi bila da je premalo Kine.
serija mi je onako, al romane nisam mogao ispustit dok ih nisam procitao
Ono sto sam vidio nije me nimalo odusevilo. Nepovezana totalno i mrtva utopija. Netflix generalno jos nije napravio seriju da kazes da je vrhunska, ima dobrih ali da ih se svrsta u top ne 10 nego 20 jos uvijek nema.
Extra serija,jedino je kraj malo nedorečen
dobra serija
Znači, danas se analize serijskog i filmskog sadržaja svode na sve osim na samu recenziju serije - ili se priča o tome da se bune gejevi zbog slabe prezentacije, ili da nema dovoljno crnaca, ili da ima previše crnaca, ili da su ženski likovi umjesto muških (Halo, Foundation)... Katastrofa. Gura se agenda, politika i samo prave podjele da bi se narod svađao po komentarima i valjda tako ignorisao činjenicu da su serije i filmovi koji se danas snimaju - ništa drugo nego smeće.
Scenario pun nelogičnih rupa. Ako su uložili tolike pare, mogli su malo samu priču povezati da izbjegnu stvari koje odudaraju a rade se o srži priče. Zabavno ako isključiš mozak i gledaš...inače ništa posebno.
Ništa iz Netflixove produkcije neće biti top kvalitet, ikada. Pomirite se s tim.
Navodno bolje od Game of Thrones, jedna od najskupljih Netflix produkcija bla bla bla... Totalno razočarenje od serije. Barem ova prva sezona.
Odgledao sam je: Andol - nit valja nit ne valja!
Kazu najskuplja serija u historiji Netflixa. Pogledao 3 epizode i odustao. Razvucena, spora, skace sa teme na temu a bukvalno se nista ne desava. Mozda je do mene ali cini mi se kao veliki promasaj a volim misteriju i Sci-fi ali ova mi ne lezi sekunde.
Ako volis misteriju i ako nisi gledao pogledaj seriju FlashForward odusevices se.
@Fox to ona serija kada se citav svijet onesvijesti na 2 minute i vide buducnost 6 mjeseci unaprijed a neki agent vidi kako rjesava slucaj "pomracenja". haha pravi si Mulder. Gledao, stara serija otkida koliko je dobra.