Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo ljudino.....mržnja truje....idi ko čovjek proživi ostatak života....aad mržnja između različitih stranaka u jednim narodu....tuga
nismo iste vjere ali si gromada od glumca i čovjeka....iskreno mi je žao zbog toga....
@fbUser1570013344 Kakve veze ima tvoja i njegova vjera sa tim kakva je on gromada od ljudine i glumca? Tu jedino ima vezu sa tim da si ti vjerski zamlacen.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A onaj nas Hdjihafizbegovic u predsjdnistvo SDA....e glumc i umjetnika grdna rano...
Dodji u Spaniju. Bice vam lepo.
on je sretan. zivi u srbiji.da je srbiji dati dayton samo mjesec dana i ovaj kojo i mnogi bi poludili
Dingospo. Covjek sa stavom i kicmom. Za razliku od nasih glumaca koji kad treba da daju najvise od sebe, odlaze u politicke vode ( Mirvad Kuric - Rile), bivsih sportista i novinara, Kojo, a malo prije njega i Nikola Djuricko odlaze vani. Jednostavno to je pitanje stava, i neslaganja s aktuelnom politikom u Srbiji. Nasi glumci, jos uvijek funkcionisu po principu mahale, i nalaze utociste u politici. Sramotno je to. Svijetli primjeri i Korifeji su Tanovic i Zbanicka.
@adi_SA Danis Tanović je OSNIVAČ "Naše stranke". Nakon osnivanja i okupljanja jezgra stranke _ mission accomplished.
'Aplaudirati političaru je kao da aplaudiraš bankomatu koji ti isplaćuje sopstveni novac koji si zaradio'" Predobro rečeno
rece covjek , po meni kljucnu recenicu o politicarima, za evoluciju naseg covjeka , koju treba kao mantru da ponavljaju svi "...uz shvatanje da su oni samo njihovi službenici koji su kod njih na plaći, toplom obroku i svemu ostalom."
Ojdera u BiH vamo je puno bolje
Legenda!
@BrziOdgovorDrinsky A ti si jos "u proslom veku" umro
Veličina!
Bravo legendo!
Ljudina, da je više ovakvih ljudi i da ih malo poslušamo, bilo bi nam jako lijepo.
Bravo Kojo 👏
a gdje ces kojo, svi samo tebe cekaju rasirenih ruku.
Svako ti dobro dobri čovječe, gdje god da pođeš i stigneš. Drvo raste tamo gdje je posađeno,pametan čovjek ide gdje mu je bolje.
Inače meni osobno najbolji srpski glumac a i ljudina brate 👍 ljudino SRETNO ti bilo gdje god da odeš