Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo majstore!!!
Bravo!!
postovani gospodine Malik, meni se ovi filmovi dje se muski ljube plaho svidjaju pa nam malo i to usvrstite u program... hvala!
sve nam ovi pobjeglice pokupiše mjesta.. ko nam je kriv kad nismo pobjegli u ratu i završavali škole vani.. hoćemo mi ratovati. ovaj je lik samo jedan od mnogih
Namik Kabil je rođen u Trebinju a ne u Tuzli, pa daj ljudi pobogu,malo istrazite prije nego napisete clanak.
ma ovaj se tip tuca sa danisom
Ne kontam... Zar covijek treba studirati u Los Angelesu da bi bio urednik dokumentarno-savremenog programa na FTV.
Cestitam glavnom uredniku g-dinu Kabilu.Ocekujemo da ce vas izbor vratiti povjerenje gledatelja prema FTV.Naime u zadnje vrijeme je primjetno neopravdano demoniziranje odredjenih licnosti iz javnog zivota te se stvara slika kako smo nemoralan i pokvaren narod.S druge strane filmovi koje FTV pusta su za FUJ!Promovisanje pederluka isl!Ucinite nesto!
Zelim mu srecu i nadam se da ce imati mudrosti i snage ocistiti RTVFBiH od ljuskog i ,,profesionalnog\'\' smeca.
Da je imalo pametan ne bi prihvatio tu funkciju. Vidi mu glave.
zao mi je covjeka
Dobar izbor. Svaka cast.