Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cionisti su Mel Gibsonu bili skoro ugasili karijeru kada ih je počeo pljuvati, a nije jedini kojem su to napravili.
Cuj pripremao se u Međugorju za ulogu...pa nije film o nedavanju fiskalnih računa nego o Isusu
Vidimo vas sve patriote i platiše poreza...samo uzmi 10 najvećih poreznih dužnika u Federaciji, pa ćeš vidjeti da nema nijednog iz Hercegovine...sve patriotske firme i gazde
Pa levati, nemam ja utaju poreza nego svi iz političkog vrha iz svih stranaka...a gdje bas niko ne voli davati ni račune , a voli kao konstutivan uzeti malo zna se već:)
Vrhunski film.
najbolja je scena kad ispušta dušu na krstu...kaže ILLAHI ILLAHI u prevodu Bože moj. Potpuno isto kako to kažu arapi ...a nigdje izvorne biblije na aramejskom ili arapskom,već na grčkom/latinskom. La ilahe illa Allah Muhammedu resulAllah. Nije rodio i rođen nije i niko Mu ravan nije
Biblija na ARAMEJSKOM, na jeziku kojim YESHUA pricase! Pa u MARK 10;18 pise sljedece! ܐܡܪ ܠܗ ܝܫܘܥ ܡܢܐ ܩܪܐ ܐܢܬ ܠܝ ܛܒܐ ܠܝܬ ܛܒܐ ܐܠܐ ܐܢ ܚܕ ܐܠܗܐ 18 Eshu {Yeshua} said unto him, “Why do you call Me taba {good}?” There is no one taba {good}, except One, Alaha {God}.
NAJVECE cudo Biblije jeste prica o JONI, a to je ujedno i jedini znak koji je YESHUA dao kada bi ga pitali da im da neki ZNAK ili pokaze neko cudo kako bi ih uvjerio da je on zaista to sto jeste! Evanđelje po Mateju / Poglavlje 12:39 A on im odgovori: »Naraštaj opak i preljubnički znak traži, ali mu se znak neće dati doli znak Jone proroka. 40 Doista, kao što Jona bijaše u utrobi kitovoj tri dana i tri noći, tako će i Sin Čovječji biti u srcu zemlje tri dana i tri noći.
Drugo poluvrijeme ce biti zanimljivije ;)
Postoje li veči zlotvori od židova koji ubiše Isu,a vidimo i danas šta rade
Pa kuran kaže da Isus nije ubijen već ga je Allah spasio i uzdignuo na nebo , glupane.
I zbog riječi njihovih: "Mi smo ubili Mesiha, Isaa, sina Merjemina, Allahova poslanika..." A nisu ga ubili ni raspeli, već im se pričinilo. Oni koji su se o njemu u mišljenju razilazili, oni su samo o tome u sumnji bili; o tom nisu ništa pouzdano znali, samo su nagađali; a sigurno je da ga nisu ubili"(sura An Nisa 157)
Da muslimani znaju a njihova knjiga napisana 700god. poslije. Aj ne lupaj
@gooUser a vasa knjiga napisana 1500 nakon Starog Zavjeta a Stari Zavjet kopija Sumerijske istorije i velis ne pika se!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I opet ne dodje tobe a grom ga opalio
ima nesto