Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito i partizani su bili milion puta bolji i napredniji od današnjih potomaka okupatora na BiH i potomaka domaćih izdajnika!
Nema Vladimira,Pera Kosorica,Vase Miskina,Pavla Goranina...itd .slobodarski grad..multietnicki..glavni..ja licemjerja i cinizma ustvari,bezobrazluk!
Vojvode stepe, cara dusana u vecinski Bošnjačkom gradu. Bošnjaci su izmislili demokratiju za Evropu
Simptomatično je da su heroji u većinski Bošnjačkom Sarajevu uvijek bili Vladimir, Vaso, Sava, Pavle, Ivan, Đuro... Učitelji u bošnjačkim selima uvijek Pero, Đuro, Ivanka, Vaskrsija... Policajci uvijek Stevo, Radovan, Milan...
Bata legendarni glumac.
"Валтер брани Сарајево", југословенски шпагети вестерн, најпопуларнији ратни филм на нашим просторима. И у Кини, да не заборавим.
1942-Valter brani Sarajevo----1992-Valter ruši Sarajevo.
Bata == 🤮
Svabe nas nisu ubijali kao sto nam serviraju
Ko se ono tamo cuje ko to tamo pjesmu pjeva to heroji idu majko BRANIOCI SARAJEVA 1461-2022 ♥️♥️♥️ 561 godinu prkosimo DUŠMANIMA
Na pocetku njemačka armija u ruskim T-34 i SU-100 tenkovima :). JNA nije imala Panzera
Sarajevo od nacista oslobodila je 16. muslimanska brigada, predvođena tada covjekom sa područja Goražda Mujom Hodzicem i ljudima iz Istočne Bosne.
Historijska činjenica, vidim dosta osuda dobio komentar sigurno zbog ovog Goražda i Istočna Bosna. No hate ali partizanku su oni prvi okačili na Vijećnicu 5. Aprila 45te
LiBo me racKu za partizanima i svabama...fino je to sve al izgleda je sve to bilo dobro ispiranje mozga od strane komunjara...fol ovo ono a u Bosni se ucio srpsko-hrvatski. Pusti suplju...hocu film o mom starom,film o junacima koji su se izborili za Bosnu i Hercegovinu...to je pravo herojstvo!!! Volim te Bosno ❤️🇧🇦
Nema Kineza koji nije gledao ovaj film. Pošto još u Sarajevu nazivamo glavnu ulicu po njemu bilo bi fer da i nama kao Srbiji Kina pošalje raketne sisteme zemlja-vazduh HQ-22. Bez obzira što su američki zvaničnici još 2020. godine upozorili Beograd ako zaista želi da se pridruži Evropskoj uniji i drugim zapadnim savezima, mora svoju vojnu opremu uskladiti sa zapadnim standardima.
Jos se jedino Bosnjacima plasiraju I bastine partizanski filmovi, dok se nase komsije oblace u cetnicke I ustaske uniforme.
Mnogo vas je zarazeno fasizmom istorija vam nije jaca strana a buducnost vam je svakako neizvijesna
NATO ti si gov.o najvece