Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teski porblemi i muke jadnice
Nije li licemjerno sto se nije bunila kad su je birali zbog izggleda u 20im..nego sada..kada dobija drugorazredne uloge? ;)
nije
Zasto nije? Dok joj je valjala ljepota..odnosno mladost.. muzla ju je..sad bi da neke krive drine ispravlja kad joj ne pase...eeee nemere jaro..
Ma dajte molim vas. O cemu prica. Pa normalno je da ne moze glumiti tinejdzerku, a cuj "gradjanin drugog reda" ako glumi neciju suprugu. U pitanju je talenat, koliko samo starijih glumica glumi, dobiva oskare, sve moguce nagrade. Meryl Streep rodjena 1949 i jos uvijek osvaja i uloge i nagrade.
Ako cemo iskreno, ti si uvijek najprije bila ljepuskasta, a ne vrsna glumica. Znaci i ti si u svoje vrijeme cinila ono sto tebi danas cine mladje kolegice. Neko rece - Meryl Streep. Pa onda Cate Blanchett, Julia Roberts, Julianne Moore... Sve lijepe zene, ali i odlicne glumice. Kvaliteta je u performansu.
...vidiš ti drame, moj brate. teške duševne boli što sa 38 nemere glumit 16-godišnjakinju...nekad je stvarno pametnije ćutat. btw, meril strip vam pomete čitavu karijeru samo jednim osmjehom i pogledom. ne umišljajte si.
Nesto kao Bosnjo u Prijedoru. A i lici malo na nasu.
A možda ćete najzad pročitati šta vas zanima ako počnu Liv i Anne i Obama razmatrati vaše probleme?
baš mi je žao nje i njenih problema,i njoj je sigurno žao mene što sam sinoć htjeo večerati pečenu kokoš a uspio sam samo namazati šnitu kruha sa pekmezom
...cuj, tesko ti glumiti neciju suprugu ili djevojku? A sta bi htjela? Glumiti glupu srednjeskolku? Eto glumi kiborga...
feministička sranja
gdje je džulia roberts? istu sudbinu dozivjela.
"laku noc moja mala barbiko".
Al ima lapine vece od HAnke Paldum
Vi bar u Usa imate gradjane,kod nas sve Bosnje,Srbi i Hrvati :D
kod mene bi ti bila domacica prvog reda. glupaco jedna
Mogu misliti kakav si ti kada bi nju poslo u 1 red,haha
nemoj nista da me zamisljas, nisam derpe. Posto nisi skontao nista da ti objasnim, Dok izbjeglice po evropi pate, u Bosni ljudi umiru od gladi. Klix objavljuje clanak o glumici koja se sekira radi toga sto ne moze da nabode glavnu ulogu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
sad definitivno ne selim u Hollywood
Mala je avion i volio bi joj koku polizati ko sladoled :)