Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Matrix : Film o svima nama koji smo gledali prvi dio kada je izašao i to gdje smo sada 20 godina kasnije i gdje nas je sistem postavio. Kako smo buntovni Zion zamijenili za mlaki Io koji se, zadovoljan onim što ima, odrekao borbe za slobodu. Tako nesto slicno i ova serija kao porucuje, umjesto da brinemo o onome sto imamo na zemlji, da ulazemo u nauku i inovacije mi se okrecemo rjesenjima iz druge galaksije. Serija promasaj u najavi.
ko nije gledo, nek pogleda The Big Short. voda ce bit glavni resurs u bliskoj buducnosti. skuplja od zlata. sta mislite sto bil gates kupuje onoliku zemlju po usa?
A Bil Gates ne razmišlja o tome da mu valja za koju godinu umrijet
Samo prepadaj ljude
Ovi južni Koreanci sve luđi i luđi u serijama i filmovima 🤣
Nadaj mo se da ce oni svi otamo napuniti koju raketu i ispaliti ka svemiru, ali u jednom pravcu. I bilo bih fino da Dodu povedu sa sobom.
Jadad gledan Walking Death World b,kad zavrsim onda cu ovo.
Jarane,meni je vrh svedski dnevnik.Nekad od umora zaspem i prije njega.
Ja stvarno ne mogu ovih sr.anja, dajte neki film ili seriju sa kvalitetnim scenarijem, dijalozima, smislenom pricom, imam dojam da ovdje scenarija i nema nego samo nabacani efekti, skupa produkcija i eto ga hit, treba se vracat starim filmovima, ne pamtim kad sam nesto novo a kvalitetno pogledao
Bolesne nacije u pm, poslije drustvenih mreza najboji nacin da zaglupis i poludis. Nadjite ljudi zikinu dinastiju i uzivajte u zivotu kao nekad...
Odgledo sezonu.Moze proci
Pogledano svih 8 epizoda! Brilijantno! PS.Serija je Horor takodjer, ko ima slab tlak - nije za gledati! Curica u seriji je najbolji lik, kako se kreče - naježi se koža covjeku!
nevezano za seriju ali kada si vec spomenuo to kako se curica krece u seriji i vidim da te se to dojmilo predlazem ti da pogledas Halloween ali prvi dio iz 1978-me (ukoliko nisi gledao) da vidis kako se Michael Myers krece u filmu. I sad da ga pogledam mislim da bih se istraumirao. Cisto onako da uporedis svidjece ti se garant.
Tako će ti i biti
SPOILER ALERT, dobro si se sjetila.
1997. godine je pao Korean Air Boeing 747 na letu 801 odvlačeći u smrt 229 ljudi. Napravili su, naravno, verodostojnu simulaciju leta tokom istrage i stigli do zaključka da je iskusni Kapetan načinio seriju grešaka, dominantno iz razloga što je bio umoran, a onda su stigli do saznanja koje ledi krv u žilama - mladi prvi oficir (kopilot) je uočio sve greške Kapetana i imao vremena i znanja da reaguje, ali nije prstom mrdnuo. Zašto? Iz poštovanja. Takva je to kultura.
Onda su počeli da menjaju komunikacione protokole na nivou Koreje i na planetarnom nivou, ne samo što se avijacije tiče nego generalno, ali ne znam baš koliko su suštinski uspeli da promene to u zemljama kao što su Koreja, Japan, Singapur...
Bullevar, jesi li znao da postoji bozonski jezik? Rekla Majli Sajrus 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Postade Majli Bosnjacka zvijezda
Hajmo igrati igru—>U Bosni nestaje …., Njemacka nudi ….
Cisto sumnjam da ce biti bolji od Interstellara, a najavili ste ga kao da hoce i kao da to vec nismo ranije vidjeli.
Poredis film i seriju...
Interstelllar je briljantan film. Ali ovo je buraz serija. Kontas? Trebao si terninatora uporediti kako te krenulo hahaha