Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svake godine festival je sve veci i veci ... bravo Sarajevo
@nenadjebivi rvatski mediji, sta je to???
@nenadjebivi To ti ne govori o SFF-u već o hrvatskim medijima? Kada je kultura u pitanju, fokus hrvatskih medija je Maca.
Dobrodosao u carsiju legendo
@Šrodingerov Mačak u sarajvu je ko kod kuće a vi ustasse gledate samo da strancu izbijete koji dinar
Zalosno je da nisu pozvani svi uspijesni Bosanski sinovi: Kusturica, Nele i Dzuro. Kad ce mo mi nauciti da cijenimo uspijeh svojih voljenih umijetnika i ako se ne slazemo sa njihovim misljenjema o politici.
Yebo vas vise festival
Nisi u pravu Toni - umijetnost je veoma vazna za nase "bolesno" drustvo u kom religija hara 3 decenije. Sarajevo je uvijek imalo jaku umijetnost u kom su bili svi dobrodosli iz citave JUGE - TO TREBA DA SE CIJENI I OCUVA. Dobro dosao i ti Toni. Kod mene imas dzabe smijestaj i hranu slijedece godine. Zaista, ne zezam se.
Welcome to Sarajevo,John Cleese!
odakle đure pardon cleesea
umjesto Mace Ornela Beri.sve ti je to relativno moj Alberte.
https://www.youtube.com/watch?v=H-oH-TELcLE Hahahahaha!
jel se neko sjeca epizode Montyja Ministry of Silly Walk??🤣😂🤣😂
Nije dzaba doso kao ni De niro!! Iz pouzdanih izvora de niro je za svoj dolazak inkasirao milioncic!! Sta su u Sarajevu moglo napravit korisno za milion??
Moglo je nestat u dubini dzepova ridjobradog merhametlije!
Ja sam Bosanac!! Zasto da ne brinem
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sta kaze
Kako samo Sarajevo blista ovih dana. Mogu misliti cetnika kako im je krivo kada vide da nisu mogli unistiti ovaj prelijepi grad.
Sarajevo i cini raznolikost i mulikulturalnost, a ne nacionalizam i primitivizam... Sarajevo definitivno blista, ali da je nekome krivo ili drago, mislim da je pitanje za tebe u 21 vrijeku - da li je bitno postavljati takvo pitanje?!
@blackspawn bitno je jer ja govorim o cetnicima, ne o Srbima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi se na faci da je presretan :)
Zvaljo zvani Nele je meni tragikomicniji od klizavog! A i obektivniji je, tako mi premijerke Cvijanke!
Stvarno dobar glumac.
ovo je pravi engleski dingospo
"And now something completely different..." for the region of Bosnia and Herzegovina.