Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo tako Gordana - ali kako to objasniti onom kretenu Isoviću koji samo trči za parama.
Svaki plitki i bezidejni humorista, kada ostane bez ideja i humora, onda se okreće vulgarnosti. To je Isović!
Svaka čast, to je karakter. I ja sam prestao gledati ovu seriju kad se sve svelo na plitki "humor" koji se doticao isključivo seksa i Izetovih napora da povali neku penzionerku. To je, kao, trebalo biti urnebesno. Iako je prejak glumac, tu mi se ogadio i Mustafa Nadarević, ne znam ko je njega tjerao da učestvuje u tako plitkim stvarima. Ili su bile samo pare u pitanju?
Citam komentare i ne vjerujem. Objektivno, ta serija je najveci projekat u BiH i svuda se gledala. Da steta je za Gordanu i Milana jer je tada serija izgubila na kvaliteti, ali da je puno bolja od svih drugih sa balkana. Ima li iko sta lijepo reci nego samo znamo ovako trolati?! Eto sve druge serije imaju bolji rjecnik, hajte molim vas, manite mi se te dvolicnosti! Meni se cini da mi jedva cekamo da “popljujemo” nesto nase.
hehehe svi lajete a napamet svaku znate
Nikada nisam volio tu seriju zbog vulgarnosti. Odvratno.
Promocija alkohola, nemorala, ateizma, vulgarizma i sve na isti šablon, svaka epizoda. Neko nekog zezne i tako. Nije mi smiješna nikad bila, osim uloga glumca Milana u liku Dine.
STA PRICAS LEVATU
Eh sad Gordana,ako cemo onako iskreno,serija je bila puna bezobrazluka,ruznih rijeci,psovki,alkohola,kriminala i to je sve kao ok za djecu,osim o nasilju i silovanju.Nije nikako ok za djecu i tacka.
Serijal bio dobar, nazalost dosta aktera nije mendju zivima, a svako ima pravo da odluci sta mu se svidja da glumi, a sta ne.
Realno gledano serije je katastrofa. Galami se na neke članove, psuje, pije. samo se žene ganjaju. Vjera ismijava.... Da nema ono malo humora ne bi je niko ni gledo.
Humora je bilo ispočetka, kasnije je bilo glupiranja, ali humora nije.
Svaka čast draga ženo.
Serija je odron što se prostakluka tiče
seratori će uvijek srati ali realna priča je da je ova serija najbolja ubjedljivo od svih serija zadnjih 30 godina
Imaš pravo na svoje mišljenje, s kojim se ne mogu složiti. Serija je u početnim epizodama bila stvarno odlična, ali kasnije se sve pretvorilo u primitivni u plitki humor, tako da je postalo degutantno.
Ju je! Strašno!
Film je umjetnost iluzije. Nažalost mnogi ga poistovjećuju sa realnim svijetom i životom, i onda nastaju problemi čak i kod glumaca.
tačno tako, prvih par sezona odlične, a posljednje su na silu rađene, konstantno ista tema, svi smjenjuju ljubavnice u nedogled, se*s, se*s i samo se*k, ali valjda to povećava gledanost pa zato snimaju. ali zna se gdje se to gleda
Onda kad joj je Faruk rekao da ona ne moze naci momka jer trazi da ima belegiju,a Dino dodao nema nas puno takvih...Ivana je bila vrh,za moral svaka cast
Jedno je to, a drugo je silovanje... Nemoj miješati kruške i jabuke.
Ovoga sam se samo sjetio,nhf