Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fox je uvijek bio kanal za rednecks.
A nije bitno sto su tucali crnce prije par godina... sad ako ga coek hoce izvadit iz zatvora odma rasista jbt.....
Glenn Beck, nekada imao emisiju na CNN, sad vodi emisiju na Fox News. Tip nije normalan. Gledao sam ga vise puta i cudio se kako moze jedna ovakva emisija uopste biti emitovana. Krscanski fundamentalista. Inace sam kaze da je Mormonske vjere. Najvecu mrznju pokazuje prema Islamu. Cak je u jednoj svojoj emisiji rekao da se nada da ce muslimani koji zive u Americi, do 2012 zavrsiti u zhicama, misleci na logore. Na you tube se moze naci ta njegova izjava. Od Obaminog dolaska na vlast, malo se smirio. :)
Mozda nije rasista (moje je ubjedjenje naravno suprotno) ali da je kompleksas zbog boje koze u to nema sekunde sumnje.
papak zesci, al kakvi su to papci on i njegov kanal zamislite samo kakvi su ovih sto ih gledaju
obama je obicni crncuga koji mrzi bijelce ja sam to rekao jos davno uglavnom crnci mrze bijelce vise nego bijelci crnce
Idiot koji je prije imao show na CNN-u, da bi poslije dobio sansu na fox-u, koji je, blago receno, nesto k`o SRNA u ratu. Amricki Risto Djogo.
ma crnačka posla! yo
Ovo je glupo slusati. Kao prvo ko je ovaj dick head nikad cuo o njemu i on doso pljuvati po predsjedniku. Drugo Fox news -svako ko zivi u usa zna da je to republikanska televizija i da oni vrse svoju propagandu protiv demokrata u ovom slucaju demkratskog predsjednika. Ovaj bjelov sigurno je veci racista nego sto je obama 100%.
Glen Beck je idiot, bivsi alkoholicar, koji je postao mormon je ga je mormonije spasio od alkohola, cisti rasista
Who*s the fuckin* Glenn Beck??? Looks like KKK to me!!!
Sta ocekivati od desnicarsko-ekstremisticke TV kao sto je Fox TV. To je ista ona televizija koja je imala, najblaze receno neprihvatljivu i sramnu ulogu tokom Bushove administracije.
What an ultramoron :)