Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srecno Denise! Vakat je za jos jednu statuu ps jebes zamlju koja oskara nema
Neka postoji i kategorija IZGRANI film… Oscar ne gine!
"Tesko je biti fin", taj film me sje.bao, totalno. Odlicno filmsko ostvarenje.
Rat, rat, rat i smrt i crnjaci. Pa dokle vise ?? Pa duhovit smo narod ebem mu miša vise!! I nakon 100 godina cemo samo o ratu pricati, zato i jesmo napredni u pm. I svaka cast ovom gospodinu, ali realno oskara nije zasluzio ni prvi put.
Pa i jevreji snimaju o WWII i dan danas, i uz svoj veliki lobi, pokupe sve nagrade uvijek. Cak i ako su filmovi osrednji, ili ispod svakog nivoa. Treba snimati i opominjati, da se ne zaboravi. Slazem se sa montypython 2000, jos nije ni snimljen ozbiljan film o ratu u BiH. Kada to naprave holivudski velikani u saradnji sa nasim velikanima, to ce biti mozda i zadnji film o ratu. Nesto kao sto je bio Ples s vukovima o indijancima. Tu je sve ispricano. Film za proucavanje historije.
@montypython2000 Da, mi ratnog filma o zadnjem ratu nemamo i jedino mozda neki stranac to napravi. Nemamo ni jedan film o korupciji, koja je sveprisutna. Ovi domaci reziseri trce po fondacijama, traze besplatne stanove cim osvoje nekog medvjedica, traze neke socijalne teme medju bh.Romima, itd. Npr. film "Bitka na Neretvi" je za mene remek-djelo ovih prostora, Picaso dizajnirao plakat, svaki detalj doveden do perfekcije,a ovo danas: smijurija i vulgarnost. I reziseri i ziriji uglavnom napuseni
Ma živio Danis sto godina! Svaka mu čast!
Jedan covjek zove se Danis i dobro promovira Bosnu.
odlicno nas je predstavio...................pravi ambasador
@lik55555555 budale !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Taj film nece proci u bilo kakvu konkureciju i vec je postalo degutantno da sve sto napravi Danis Tanovic mirise, dok sve ostalo od drugih smrdi. Znate li kako Danis Tanovic gradi vilu u centru grada, preveliku, iz cega se vidi cemu sluzi Nasa LGBT stranka, samo njima trojici iz vrha. Bas su hajrovali dobro.
@ARBIH Znaš li neki konkretnu aferu ili pronevjeru ove stranke ili Danisa Tanovića?
@Henry Chinaski Naravno da znam, pitaj Danisa Tanovica kako je i po kojoj cijeni, a posebno na osnovu kojeg zakona je dobio stan od Opcine Stari Grad, pitaj ga malo i o obdanistu koje mu drzi zena, bez validnih papira, a pitaj ga obavezno o mjestu placanja poreza i da li ga placa. Vilu koju gradi u Gabelinoj ulici, uzi centar Sarajeva, kako je dobio i po kojoj cijeni. Smijesni ste koliko branite lika, na nacin da bi tako nesto Nasa LGBT stranka pitala bilo koga, osim svoga Danisa. Bas princip
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovaj ko Kusturica nekad zvace li zvace istu temu.. de popustite malo sarajte
To sranje od filma i režisera može biti samo kandidat dijelića od 23% dejtonske BIH, i ničega više
vidi malog, sto se uzrujao...
ne misli vojvodina i sandzak tako gdje ce srbi iz rsa kad bg ostane pasaluk hahahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (5)