Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OBA FILMA SU FENOMENALNA!! frida je izuzetno lijepo napravljen iako je njen zivot bio prepun fizicke i emocionalne boli. muzika je odlicna. mnogo mojih prijatelja je gledala dva puta!
beton:)
pijanist je beon film. obavezno pogledati keve mi
ovaj pianist je bezze film jos jedan film u nizu o jevrejskom stradanju za vrijeme drugog svjetskog rata.
5KM za projekciju u 21h je stvarno pretjerivanje...
Ma meni bi bilo najdraze da se rukovodstvo ovog kina smijeni. Po hitnom postupku. Jer em sto naplacuju ulaznice skuplje-jeftinije po danima u sedmici, em sto naplacuju ulaznice skuplje-jeftinije po vremenima prikazivanja filmova, em sto sami seljaci sa smokijima i ostalim suskavcima sjede u kinu... ma sjebada ugodjaja ti je zagarantovana.
definitvno vrijeno gledanja! iako bi meni bilo draze da su na repertoar stavili "the hours":)