Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi protjerani pa tragedija. bosnjacki i hrvatski civili pobijeni... ma ono haj... nije to poenta jel..
Ovaj momak je rekao istinite činjenice. On je izgleda jedan od onih normalnih Srba
Dali ima u filmu kad c.tnicka gamad pjeva kroz Vukovar Bice mesa, klacemo Hrvate🤔
Srbin sam, i znam izbjegle Srbe koji su govorili da nisu imali problema dok se Milosevic nije umjesao, Milosevic je najveca sramota srpskog naroda i taj covjek je mnogo ukaljao obraz i postovanje Srba u svijetu.
Srbi su učinili Hrvatima medvjeđju uslugu time što su odbili da potpišu Z4
Najbolja rečenica je SRBI LUTAJU. I to u vražijem krugu. Vlast im govori da moraju da budu slobodni i da se kao narod bore protiv svakog ko ih ugrožava. Tako se dosegne dojam da su oni jedan ponosan i slobodarski narod. Međutim unutar srpskog svijeta nema ničega slobodarskoga. Nema slobode govora, izbora, opredjeljenja itd., jer vlada opšto jednoumlje. I tako ide sve u krug.
Hvala Milane
srbi i latini uvjek žrtve,a mene sto ste gadjali snajperom dijete od 6 god, nikom ništa.... E moji susjedi ,ne mrzim vas,oprastam vam,al ne zaboravljam
Gađali su i mene Crnogorci snajperom sa Žarkovice (brdo ponad Dubrovnika), pa je li smatraš i njih zločincima? Ne smatraš, jer ti je mindset postavljen tako da su Crnogorci good guys koji se bore provit velikosrpske hegemonije. A libo tebe taki što su oni radili 1991.
Nije sigurno objavljeno ni to da je trazena pomoc od vojske tadasnje srpske republike bih, danas shumske. I da je Mladic, njihov ratni "heroj", odbio jer da ne moze drzati linije u Bosni. Cisti dokaz da nije nikakav heroj, nego ratni zlocinac, a i da je bosanska armija odbranila Hrvatsku. Gledajuci sada sve zao mi je sto nije ostala Srpska Krajina na trecini Hrvatske.
sigurno su snimljene i scene drogiranog OliveraMandica?!?! To je jako poucna scena...u kojoj imenovani ima monolog
Naprosto nevjerojatno da netko sa srpske strane odbije plan Z4, jer isti je predviđao veće ovlasti od onih koje ima Republika Srpska (policiju, školstvo, monetarni sustav - praktično državu u državi). I nakon tog odbijanja ljudi u SAO Krajini proglase ujedinjenje sa RS-om. Pa to je stvarno van pameti. I sad imamo da nakon svega brojni Srbi se vraćaju u HRV, jer su bolje mirovine i uvjeti za rad i život...
Zamisli samo koliko moraš biti van svijesti, da nekog uvjeravaš da će npr. Zadar biti u Srbiji i da se za to treba boriti. Najgore što cijenu tih fix ideja plate civili, djeca, žene i mladi muškarci sa puškom u ruci. U diplomatskim krugovima nisu mogli sakriti čuđenje zbog srpskog odbijanja plana Z4.
..vracaju se i potomci, puse ki..te za putovnice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Istina za svaku stranu uvijek ima i dobre i loše strane, pitanje je samo da se istina mora prihvati u cjelosti, i da nije švedski sto! U tom kontekstu vlasti, bilo čije, uvijek vrše zloupotrebu, manipulišu, i izvrću činjenice u svobu korist! I svuda je tako, samo je pitanje koliko se kod koga prima!
Srbi su traumatizirani dogadjajima u drugom svjetskom ratu pokusati da kontrolisu druge narodne kao sto Bosnjaci traumatizirani zlocinima nad njima biraju Hrvatima predstavnika sto stvara frustracije medju njima i tjera ih da ne prihvataju drzavu kao svoju. I svi skupa stojimo u mjestu dok mladi napustaju ovo podrucje, a nacionalne stranke likuju I glume zastitnike.
On je svjetlo na kraju tunela, a ne ona p***usti koji se sa onih banera krevelji po rs.
Sljedeći film je mitomanske kuhinje je o progoni Srba iz Sarajeva🤣🤣
sinoc je opet dodik reko da je 150h srba iz sarajeva protjerano a ne da su radi politike svoje otisli isto kao i ovi pa i sa kosova su otisli jedino sto smo im mi banjaluku ostavili i mi se hvalimo s tim eto bili smo pred banja lukom
srbi zale za svjim zlocincima po sao krajni a hrvati zale za zlocincima iz bleiburga tako da su isti i jedni i drugi