Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjer Grtalica
Pjer Ralica.. 😋
Bravo Beus na sud daj te debele mace da malo i nove generacije rezisera mogu dobiti pare a ne samo ovi lopovi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pjer Žalica je obični kriminalac, pokrao je državu i budžet sa svojom širom porodicom i zgrnuo milione na fantomske projekte
Tacno,sto kolega komentator naveo bitno je napravit film o PTSP i nesto vezano za rat ili neku bosansku bijedu al sa mnogo izvjestacenih i neukusnih scena. U svakom filmu usiljeno isforsiran kao nas neki temperament a da ne govorimo o ocitom neuspjelom kopiranju stila americkih rezisera.
Cijela ta ekipa reditelja koji su samo u okviru Marin dvora priznati, je opste poznato, teška interesa skupina i tačno je, filma niko nikada nije snimio da valja. To sto bi sad pojedini rekli ovaj onaj film, to je samo u okvirima ove zemlje, i me morate daleko ići, do Beograda odete i pitate za bilo koji od tih filmova, niko nikada nihe čuo.
Na ASU su inače sve sami kriminalci i prevaranti..a i ono malo što je bilo poštenih i kvalitetnih profesora su otjerali..
U ovoj državi, svi grabe, kako znaju i umiju, samo ja tutkun pošten...
Realno Žalica može Kusti samo da se sagne!
Zalica je osrednji reditelj kojeg Sarajevo gura zato sto je Srbin ali eto kao korektan, ko neka losa zamjena za Kustu, a Beus je neki nebitan Covicev lik ubacen da unisti bh. film, dakle kad bi se obojica makli bilo bi idealno.
Da li se ovo zove kulturna krađa?
najaci su tkz umjetnici kad grabe dzabalamu...svi hoce pare na osnovu kao eto. ..nije komunizam ne daji iz budzeta za gluposti
Žao mi Žalice, duša osušena. I ja bih se žalio da moram umjesto bifteka poparu da jedem.
Ne branim tebe ima I tvog masla,a za Zalicu I njegovu suprugu posebno imam misljenje.On kao da sam zivi u Sarajevu i jedini se bavi kinematografijom.
Šefika bona, smanji potrošnju.
A vidi ovog Covicevca gdje se uvalio. Pa ko mu dade ovu funkciju dabogda se ne probudio ujutro. Fuj.
tony mu ga zalaphushi
Ma polako, sve je to u fazi predprodukcije, izbaciće Pjer dva filma u godini, kao Spielberg ili Ridley Scott iz najboljih dana. 🤪
902.656,00 KM? Bio jedan reziser koji bi za te pare donio 3 zlatne palme.