Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi apsurdi. Džamija za pedere, pa za transrodne, još fali jedna pedofilima. Kakve se sve podvale rade u cilju kaljanja i degradiranja tako lijepe i savršene vjere.
Itekako smo sigurni u to, pogotovo kada je podjes u praksi provoditi. Tek onda vidiš da svaki bitniji i 'manje bitan' njen dio savršeno ima smisla.
@BiHeer Zao mi zbog tebe. Tvoj život, tvoj izbor.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Valja tamo biti efendija pa se naget
Zanimljivo kako se danas proturaju ove informacije, nigdje nisam pročitao da ima crkva ili sinagoga za pedere niti je ikada izašao sličan članak, uvijek se o džamijama radi, cilj je što više isprovocirati muslimane ovim neprirodnim i bolesnim nakaradnim idejama koje su produkt masovne satanizacije društva
strasno
Gotovo je !!!
Ja kao evropljanin apeliram na klix da izbrise ove podvaljotine kojima je jedini cilj da oblate vjeru Islam!
Odmah se najezim, zasto i pisete ove gluposti, prvo ovo je skrnavljenje vjere islama, pa covjece zabranjeno ti je da se tetoviras, da mijenjas izgled, da oponasas zene/muskarce, i onda na kraju kazu kako je to ok, najgore sto hoce da predstave da je to islam.
I onda se čudimo što malo malo pa u pakistanu bombaški napadi... pa đe ćeš ovakvima dopustiti da kaljaju vjeru to isto da sad vatikan dopusti gradnju manastira i crkvi za ove (ne)časne sa ceste gluho i daleko bilo
A lijepih ženskica bože dragi
Cccccc po ko zna koji put se potvrdilo ono.... nije bolest sve sto boli..... :-/ E svasta....
Ma dajte molim vas, kakvi su to muslimani a ne znaju sta je bilo sa Lutovim narodom. Go back we fucked up.
Alko dž.š. supports this message
vjerovatno ih erdogan finansira. nedavno je "poklonio" 50 miliona dolara pakistanskoj vladi i "zamolio bratski" da zatvori desetine škola u pakistanu. vjerovatno mu je i ovo jedan od projekata za tu zemlju pošto lik otvara džamije gdje god stigne. ono lik ide, iza njega džamije niču!!
islam je religija mira siguran sam da im ne smeta ovo OOPPSS IPAK
Bože sačuvaj
Ovima će sigurno Isil presuditi!?