Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
80posto stanovnistva je pod stresom eto odgovor na pitanje jednostavno
Jedina povisica kojom se mozemo pohvaliti
Omladina krka energetska pica i vijagre ko luk uz cevape, eto otkud pritisak :)
Braveci loj, 5-6 kafa dnevno, svaki kolač zašećeren 5x vise nego sto treba, burek, cevapi, cigare, dobro i nije veci procenat
I nemali,kakva nam je situacija u drzavi!
... dok preostalih 50% ima visok pritisak.
Negativna strana mjeseca Ramazana je sto ga vecina ceka da bi pocela zdravo zivjeti. Duhovno ozdravljenje tokom cijele godine pospjesice vam fizicko zdravlje. To se sve da uraditi mikroskopskim potezima. Disite malo plice, dublje, brze ili sporije, brojite od 1 do 33 pa od 33 do 1 da biste izbjegli «demencije». Pisite rukom cesce, a manje tipkajte. Pisite sto sporije.
Jer popiju po 5-6 soljica kafe dnevno... i ne bio...
Jednom sedmicno vam je dovoljno da na trenutak promjenite ritam udisanja. 💓
Ja to nikad ne mjerim. Sam mi organizam da signal. Najjednostavnija je vjezba da promjenite ritam disanja. Umjesto da udahnete i izdahnete, tokom sedmice udahnite manje zraka ali tri puta zaredom, a onda zrak izdahnite. Tako cete uspostaviti kontrolu i nad krvotokom i nad pritiskom. Mozete to uraditi i kad vam srce zaigra. Odmah ce vam se smiriti.
@Libertino dobar :)
Dje nece imat sta nam rade ovi politicari
Pogledaš jutarnji program i tu počne.Pročitaš tri naslova već piješ prvu dozu.Odeš na posao gledaš kakvim si ljudima okružen,vrijeme je za drugu dozu.Dok se vratiš kući odgledaš dnevnik ujutro si ono ko sretan što si preživio još jedan dan.
Zato što jedemo topu
Nije problem pritisak on oscilira ali ga je tesko vratiti u normalu kada motas praviti kombinacije kako da prezivis sa pet stoja platom, to je glavni uzrocnik pritiska
I ne imao sa kim se sve narod boči.