Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaaaaaj, onaaaaaj, znaaaaaci. A sad odoh zapalit.
Hahahha Nista ovaj, onaj. Uzmi odma dvi odjednom, da se smiris. Puno si sranja procito u ovom clanku. Salim se naravno.
@FadingSolitude jarane, popusili smo ga mi svi koji otupljujemo na nepismenost. Crnjak. "Cilj inicijative je podrška i promocija objekata koji su bez duhanskog dima, odnosno koji kreiraju ambijent bez duhanskog dima samoinicijativno. Dakle, ne po zakonu, kojeg još čekamo"
TAKO JE I JA SAM PROTIV DO IFTARA , ONDA TREBA NADOKNADITI SVE PROPUŠTENO
Dečko stvarno su ti glupi komentari, izbriši account, učini nam uslugu.
Smanjio sam eto danas, umjesto kutije i po, samo kutiju ću
Ev samo da iftar bude pa me eto dole da zapalimo koju .
Jesam pušač, priznajem. Al yebo cigare brate moj bolje džo smotati i smijati se.
đaba kad posli đointa odma cigaru palim 😁
aka im cast, evo da zapalim jednu u cast tog "svjetskog"dana🚭🚭🚭Sjedim ti ja tako prije nekolko mjeseci pijem jutarnju kafu, pusim dzoju pa malo garu pa onda opet dzoju i tako smjenjujem. Kontam reko mozda bi trebo bacit!? I probam ja al jbga svaki put odustanem nakon dan-dva. Nezz zasto, zar sam tolki pusac😅😅😅 Reko mozda bi trebo krenut uz ovaj dan nepusenja. A jbg vec sam zapalio a i proso je. Haj moze sljedece godine😅😅😅
Treba samo vutru cistu pusit i pecat ribe al ne stavljat slike na internet
Hoćemo se taliti brt šta je reć????