Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan obrok dnevno je najbolje...kalorije su kalorije, moras trositi vise nego sto unosis a lakse je smanjiti kalorije nego svaki dan pokusavati da potrosis visak koji si unio...
Treba jesti tri puta i vježbati koliko se može. Ne možeš imati jedan obrok...više trošiti nego unositi hahaha. Nema potrebe svaki obrok trošiti
Kalorije nisu iste sve Kalorije iz secera i kalorije iz proteina i masti iste? Nikad!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedan, ili najviše dva dnevno.
20-4 ili 18-6 najbolje za organizam....U 20 ili 18 sati kaj neuzimas hranu najbolje samo hidratizirati organizam vodom....
Evo kao neko uspješno mrša mogu reći da je najisplativije baviti se intermitent postom. Sve opcije funkcioniraju, a ima ih nekoliko. Ja sam trenutno skontao sebi režim gdje radnim danima minimalno 16 sati ne jedem ništa, osim kafe, čaja i vode. Vikendom se raspametim. Smršao 5 kila za mjesec dana, hvala Bogu. Vježba i sve to ok, ali ko nije naviko vježbati, lakše je odreć se kašike. Eto, sretno svima!
Jedno pitanje za ove što su radili istraživanje, radim od 7-15h, znači oko 16h sam kod kuće, da brojim tih 6 obroka od 16h ili ?
bas su nasi preci jeli 6 puta dnevno. ulovis plijen i onda ujutro malo doruckujes, pa uzina, pa rucak, pa uzina, pa vecera? malo sutra. Jelo se max jednom dnevno i to obilno.
Možda prije 2000 godina...
Sto je reko onaj starac:" vjezbaj pxhicka ti materina" :)
Ne jedi ništa poslije šest i za 90% ljudi to je najbolja dijeta... Naravno bez smeća poslije šest...
Nabolje je život u Bosni dijeta. Sve cijene se utrostručile, a plate stagniraju tako da htio ili ne nećeš imati šta da jedeš i samim tim ćeš smršati.
siromastvo znaci i jeftinija hrana i debljanje
Dorucak grozde i banana i casa vode.Rucak kuhano varivo i salata .... Navece caj kolac i vocka...to je to..sedmicno jesti 2 puta meso piletina i govedina i vjezba svaki dan i top forma..
Znaš li ti pošto su banane?!
Šest Tjt
moče sa hljebom, I nema da boli