Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zali boze novca potrosenog za ova i slicna ispitivanja. Mogli su spasiti na stotine hiljada ljudskih zivota koji umru od gladi zedji i bizarnih bolesti koje se lijece aspirinima i pencilinima
Prestani jesti meso i mlijecne proizvode pa mozes i ti spasiti mnogo ljudska bica od umiranja zbog gladi. Da prestanemo iskoristavati drzave treced svijeta za sadnju stocne hrane i dopustimo i njima da sebi proizvode jeftinu hranu. Postani vegan i na odlicnom si putu. Hranimo 65 milijardi zivotinja godisnje, a kobiva nemamo hrane za 7 milijardi ljudi.
Onda će ih žene jebati,ali u mozak
vidim stigla uplata iz engleske ambasade
Nek podoje onda malo
Ono kad uđeš u dom zdravlja, a na zidu poster sa muškarcem kako doji bebu.
Sasni' mi ga 🙉
Dojis mog :)
Svakakve im gluposti naumpadnu...
Dosta sto pravimo, jos treba i da dojimo djecu :)))))
ne pravis ti nista sine
Kasnite. Ja vec drugo djete odhranio na sisi
Vidim sliku dobrog frajera i pomislim.. aj dobro, napokon su se kliksovci sjetili da postojimo i mi žene.. a onda vidim naslov?! E pa čitati tekst neću, ni da mi platite.
Hhahahahhahahahahahahahahah jao sta procitah hahahahahahahaha
Jos nam samo to i fali
STO SE MENE TICE, MOGU DA ME DOJE SAMO SA DONJE PIPE
Čovjek snuje, Bog određuje. Igranje s Bogom i prirodom nije za pohvaliti.