Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onda nasi politicari nikako ne spavaju :]
Čitajući ove statistike, mitove, teorije i ostalo, došao sam do sljedećeg zaključka: Mozak mi je veličine oraha, imam 3 od 7 razloga da vjerujem da mi je veza u krizi a 5 od 9 da mi je super...s obzirom na geografsko porijeklo izgleda da sam kuratiji nego što mislim, a sudeći po šakama nemam mooda uopšte?.....imam razlog da vjerujem da me žena vara, mada poštar uvijek zvoni dvaput, a treći mit o sexu me proganja... sudeći po mojoj ishrani, već sam preživio 3-4 srčana, a pijem samo ono što nije u redu... u društvu sam omiljen, iako mi telefon zvoni 2-put sedmično...auto me otkriva da sam prepotentan, a frizura da sam pizda...homoseksualno nastrojen mada mi se diže na sve što ima suknju...imam 3 od 5 razloga da se ubijem, a 4 od 6 da nekog ubijem...izgleda da sam mlađi nego što statistika pokazuje...pročitaj više
nidje veze... jel margaret tacher bio smanjen mozak ? koja je (poznato je) spavala najvise 4 sata dnevno ?
...znači zato smo mi vako generalno gledano "pametni"...
A jel raste kad se puno spava? Nesto mi lubanja otjesnjala :D
To su otekle kosti od spavanja :D
E jbg, ja se taman ponadala, a ti mi za 3 minute rasprsi nade :D
sradoncic i dodik samo spavaju po dva tri sata dnevno dok ih pusti kokain cim se nasmrcu nema spavanja smanjuje se im mozak,zato oni udaraju ko maksim po diviziji,na svakom cosku vide Izedbegovice i vehabije,iz pouzdanih izvora od vozaca sradoncica saznajemo da bunca u snu i spominje rahmetli Delalaica i moli ne Sejla ne sejla molimte,to se sve dogadja u voznji kad sradoncica pusti koka a nezgodno u autu povuc neravni putevi.