Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ne moze ovu Ellu ni psorijaza masiti, sve treba ima
Postoji novi tretman koji uveliko smanjuje probleme. Imam poznanika koji je u kontrolnoj grupi i sada uzima jednu tabletu dnevno a skoro sav osip je nestao. Po onome sto on govori je sada preporoden. Tablete ce uskoro biti lansirane u SAD:u a za dvije godine u Evropi.
Na sam je imao na laktovima, koljenima… poslije vise uzaludnih pokusaja sam nasao mast od nekih 150 KM koja mi je pomogla. Koristio sam je manje od dva mjeseca.
Kozmetika, sminka i kvarcanje sigurno da nisu uzrok
Nema to veze imaju je i muškarci možda čak i više nego žene, psorijaza nije kožna bolest nego autoimuna koja se manifestuje na koži
Šminkanjem jednostavno, dobijes bolešćuru. Najlijepša žena je bez šminke, samo priroda. I da nadodam, ova pok.Dine kćerka neka liječi njene frustracije tj, njene bolešćurine privatno, djevojko traumatična si i liječi se u prirodi!
Kako u mene prijateljica M.H nije ovdje medju poznatima, neozbiljno zaista :D
Jeste mogli naci neke simpaticne slavne ?
Rak kože,koga dobijaju peksini koji se ližu sa cukama.
Idiote prije nesta napises, promuckaj taj mozak
Citam i mislim se jesi li htio ispasti smijesan, pametan ili sta vec? Jer ako nista od toga...onda si fkt idiot
e neka Ella Dvornik ima hahahaha
Teško njima sa svim tim parama bas mi krivo