Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vecina tih pacijenata koji se zale na sastav hrane je upravo i zavrsila u bolnici zbog svoje ishrane.
Da ali nije da je zivotinjski protein zdrav bas...
Salama, hrenovke, pašteta, i supe, sa mono-sodiev-glutamatom? Zdravo?
Glutamatom? Joj kad se nađe neko ko nema kontakta s mozgom raspravljat o nečemu
@JosJedanBezVatreRLD hajd , zdravo .
Na Jezeru je hrana vrh.
U KCU je sve najbolje, ali i hrana zasigurno. Imaju sve dijete za sve bolesti
Zaista najbolja je hrana u bolnici Kosevo. Usluga i sve ostalo
Hrana u Koševo bolnici je izvrsna i zdrava. Poznajem dosta ozbiljnih bračnih parova koji uvečer izađu na večeru u bolničku menzu.
Djubre jedno idi vise. Postavio si jos goru kuju od sebe. Neces dugo stoko
Kod Kravica u Vojnoj bolnici hrana za pacijente ista ko da hrani Oruzane snaga BiH.Sve nekakve hrenovke,pastete,salame.Na bljak i fuj.Ko normalan to jede kod kuće.
@Almir1983 nisi probao drnč.
Nemoguce da su kod Seke nezadovpljni pacijenti!
Bolnica nije hotel. Drago mi je sto je u KCUS jelovnik prilagođen pacijentima i sto vise nema čevapa i pite.Svaka čast na ovom potezu.
Bošnjo zna za tri vrste jela pitu, grah i musaku, i kad je zdrav i kad je bolestan. Ne svidja im se bolnička hrana, pa potrče da donesu naravno pitu i sokove iz tetrapaka :)
Za razliku od Vojne bolnice,u KCUS nema hrenovki,salama i konzervi.Sve im je po standardima,hrana u KCUS je skolski primjer zdrave ishrane.Vrijedna prof.Izetbegovic je i to uredila,u KCUS ima i vegetarijanska ishrana,kao i hrana bez glutena.
@Almir1983 Dabogda tebe tvoja Seka cijeli život hranila pa ćeš izgledat bolesno k'o i Bakiraga ..
Rodica mi radi 23 godine kao med sestra u Njemačkoj. Promijenila je više klinika tamo, i kune se da je bolja hrana u KCUS-u nego u Njemačkoj. Ali tamo nikome ne pada na pamet da jede bilo šta drugo bez dozvole ljekara ili sestre.
@RexBosniae , stvarno ? Ne zezas ili vjerujes ili nevjerujes , Rodici, mislim .
Uzas. Ne trebali vi nikome!!!
Spadamo među najdeblje nacije u Evropi, i sada bi trebali da jedemo nezdravu hranu i u bolnicama. Ma dajte, bolničku hranu bi trebali jesti i kući. PROMIJENI PREHRAMBENE NAVIKE ODMAH. BIĆEŠ ZDRAVIJI. BOLJE JESTI BOLNIČKU HRANU KUĆI NEGO BOLESTAN U BOLNICI.
Hrana nikad bolja u zadnje 3 godine. Majka mi je stalno u bolnici i nemam potrebe da joj donosim kao prije vec je sce kao u najboljem restoranu. Dusmani bez veze kaljaju obraz najbolje institucije u drzavi ali gorit cete u paklu zbog toga i zavisit ce te od iste te pomoci. Nemojte bogohuliti. Naprijed UKCS naprijed prof.Izetbegovic . Hvala ti u ime pacijenata kojima si promjenila zivot na bolje .
Bolnica je odavno postala narodna kuhinja
Nema cevapa bureka i ostalih sranja to i jest problem :D