Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
scena : ispred zena ko gorska vila,pokraj nje lik sa daljinskim upravljacem i igra se, eee tugo moja na sta cemo spasti, sad da mi nije zena trudna odmah bi napravio i 4 dijete :):)
Spasti? Kako je to tacno umjetna oplodnja za par koji ima problema sa zacecem (ili zenu koja hoce dijete ali ne i nepotrebni prtljag) - spadanje? Uz to, manje invazivna nego dosadasnje tehnike.
jel iko primjetio da nema commia da komentariše?
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
- Dragi moj mužiću, imam jedno prijatno iznenađenje za tebe. Uskoro će nas biti troje u kući. - Ma nemoj, dođi da te poljubim. - Jeste jutros me zvala mama da stiže sutra navečer.
dobar:)))))
koji quratz i vic
Pa u sta ce to da izraste, prvo zena srebrnog lica, pa sad djeca na daljinski. Hajd' samo nek ima ono dugme da se ukine ton.
Kazu da ide do 80 km/h ako je novija cesta :P
Izjava dana: "Ja sam ZA eutanaziju. Mi se naime prvo trebamo pobrinuti za LJUDE. A da bismo se pobrinuli za ljude, trebamo se prvo založiti za eutanaziju DŽUKELA... na vlasti." Nj.V. Omerbašić http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
sex sa daljinskim
Jebanje na baterije
*ebem zenu na daljinski
Nije fer! Jadnim spermicima je ionako bilo tesko plivati u onoj zamucenoj, smrdljivoj vodurini,a sad i nelojalna konkurencija s motorom u pozadini.(( Gdje je tu stara casna borba:Ko prvi djevojci -njemu jaje:)
Tooooniiiiiiiiii
Molimmmmmmm:)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ma samo nek nije prirodno da se naucnici mogu osjecat mocno, jest sigurno tuzno onima koji ne mogu prirodno zacet a tuzno je i onim bebama sto su ostala bez roditelja i to su djeca
je li ta sperma od aluminija???
Joj ima jedna, da mi ga ko hoce daljinski do nje dobaciti! Sve sam ostale varijante iscrpio.
Sta sve necu procitati jbt.Pa ako ovo ikad bude imalo siroku namjenu ode priroda u propast.Ova nanonauka je bolest,kao i oni koji se njome koriste.
Neslaganje nije nacin da vrijedjas.To sasvim dovoljno govori o tebi.
Da li ce doktor upravljati daljinskim ili otac?
pa poštar će upravljati, kakvo je to pitanje
Ko danas radi umjetnu oplodnju? Doktor ili donator sperme?
draga dodaj daljinski da ti dijete napravim
pazi da te ne upita koji je daljinski tvoj.
dobro si,sad si me zabrin'o :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako me ovo ceka u zivotu da bih rodila djete, necu se udavati !
Udavanje nije preduslov za pravljenje djece. Bioloska sposobnost jeste. Ovo je tehnologija za slucajeve gdje ne postoje bioloski preduslovi za oplodnju kod jednog (mahom muskarca) ili oba potencijalna roditelja.
Hoces, gotovo ti je sad, vidis da sam te pikir'o