{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Najbolji način da pokrenete sagorijevanje masti i smršavite

17.9.2014. u 11:22
32
55
Najbolji način da pokrenete sagorijevanje masti i smršavite
32
Najbolji način da pokrenete sagorijevanje masti i smršavite
U moru dijeta koje se pojavljuju i izmišljaju svakodnevno, da bi izgledalo da se vrše nova istraživanja u sferi fitnessa i mršavljenja, do sada bi trebali znati da funkcioniše samo ono što vam stvori nove navike kako bi mogli zadržati rezultate.
Ako odlučite da želite smršaviti i napraviti rezultat, onda trebate znati koji je najbolji metod za ostvarivanje rezultata.

Riječ je o "blitzkriegu" protiv mastiAko niste do sada čuli za ovu riječ, radi se o metodi ratovanja prvo korištenoj u Drugom svjetskom ratu kada napadnete svim silama u kratko vrijeme bez ikakve naznake i zauzmete veliku teritoriju, prije nego protivnik shvati šta se dešava.

Tako isto treba napasti na mast. Mobilizacija svih resursa i "boom".

Prije par dana sam razgovarao sa klijentom i htio je da počne vježbati i to u kombinaciji nekada jednom nekada dva puta sedmično i možda 1-2 puta sedmično u kućnoj varijanti. Naravno, kao i svi želio je da postigne rezultat što prije, ako može sve za mjesec, najbolje bi bilo…

Koliko uložite, toliko ćete i dobitiAko se zalažete za nešto, eto ono da se samo pika vaš trud, takvi će biti i rezultati. U ratu protiv masti trebate napasti sa svim mogućim sredstvima i to odmah dok tijelo ne skonta šta namjeravate.Lagani pristup će donijeti lagane rezultate i onda gubite na motivaciji jer treba puno vremena da postignete ono što želite, a znate da danas niko nema vremena.

Moj "blitzkrieg"Kada bih bio u situaciji da trebam smršaviti da to želim što prije, moj rat bi izgledao ovako:

Trening - šest puta sedmično po 45 minuta sa minimalno 60 minuta šetanja SVAKI DAN.

Ishrana – 0 ugljikohidrata mjesec dana (može i manje dana, ali što kad mogu ovako brže), osim 50 grama voćnog šećera u shakeu poslije treninga i borovnica.

Suplementi – Neki sagorijevač masti, multivitamin, omega 3, vitamin C, protein u prahu.

Antistres – 20 minuta dnevno relaksacije uz laganu muziku i duboko disanje, kamilica prije spavanja, šolja borovnica poslije večere, kafa jednom dnevno, zeleni čaj tri puta dnevno, pregledati tri komedije sedmično (ozbiljno).

Šta mislite kakvi bi bili rezultati?Nakon ovog "blitzkriega" od mjesec dana, onda idu dvije sedmice laganijeg režima, dva treninga manje, malo više šetanja, malo više ugljikohidrata, cheat obrok jednom sedmično, od suplemenata multivitamin, omega 3 i protein, antistres ostane na 20 minuta dnevno relaksacije i borovnicama.

Tijelu i mozak trebaju da se odmore od režima i malo uživaju. Ako trebam još rezultata, onda spremam drugi "blitzkrieg" i "boom".

Pokušajte "blitzkrieg", iznenadit ćete se koliko možete postići.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: