Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODE SVE U 3 LEPE MATERINE
Ode u džehennem... !
Mars mamu vam jebem...nek vam caca zatrudni
Israfile puhni
Bože sačuvaj, sve poludilo.
Samo zapamtite, ovakve ''blagodati'' nam uvode liberali i ljevičari. Cilj im je izbrisati rase, nacije, religije, spolove, jezike, sve što predstavlja nečiji identitet! Žele nam uzeti ono što jesmo!
sad kad zene pocnu postavljati uslove "udacu se ali ces djecu radjati ti"....
Mnogi mrzitelji žena pozdravljaju ovu ideju! Sad će konačno moći zadovoljavati sve svoje potrebe sa osobama onog pola kojem veruju i kojeg poštuju!
vide žene neće pa sad muškarci moraju
HELL NO
Over my fck dead body...
Vratimo se na pocetak naseg postojanja nesto smo i to dobro zajebali..hajd sto je "ono" bolesno pa nece da je musko al sto od djece pravite budale i kako sutra to dijete ako se i rodi da normalno odrasta..
Zaj.ebavanje sa hormonima je sve samo ne bezopasno. Takođe, značajno pitanje je kako će sve to uticati na tu djecu koja se rađaju. Već sada se pojavljuju rezultati istraživanja koji ukazuju da djeca začeta vještačkom oplodnjom nose povećan rizik za određena oboljenja, a statistike za njihovu populaciju tek treba da se formiraju. E kada se tome doda činjenica da je za tu trudnoću potrebna ogromna količina vještački ubrizganih hormona, to je egoizam do kosti..
Povracam...omogućite bolesnicima sve...gluho bilo
@rainbowboy samoubij se.
Najavljuju ko da su lijepe vijesti. Bolesnici. Duni Israfile vakat je.
Čovječanstvo je negdje u nekom momentu krenulo u pogrešnom smjeru. Ovo su samo posljedice.
Vrijeme je traziti drugu planetu, ovo je stvarno bolesno!
bolesno
Sad ce se javiti sve glupce ovog svijeta sa recenicom: “sta je, dosta smo mi zene radjale i patile se, neka malo i vi da vidite kako je”.
Sad kad krenu bože vreće ovog svijeta da hodaju napumpanog stomaka po ferhadiji...