Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedite proteine (meso, posni sir, jaja, riba), svjeze i kuhano povrce, pijte vise vode, vjezbajte i krecite se. Ukinite tijesto i secer svih vrsta, slatkise, krompir, rizu, kukuruz, hljeb, pite, tjesteninu, gazirane slatke napitke, vocne sokove. Gubicete otprilike 2kg za svakih 7 dana i za 3-4 sedmice doci cete na svoju idealnu tjelesnu tezinu ili bar blizu nje.
*** 22.02.2012. u 10:08 Ispravka pravopisne greške. Ne piše se \"Upravu\", već \"U pravu\".. U bosanskom jez.se piše sastavljeno.
Ispravka pravopisne greške. Ne piše se \"Upravu\", već \"U pravu\"...
riba,piletina,posni,teletina ako imate para,riza,tjestenina,kuhani krompir,zobene...sve sto je potrebno za dijetu
Tuđa ruka svraba ne češe, debeli ljudi niti trebaju očekivati razumjevanje mršavih ljudi, niti biti kivni na njihovo neprihvatanje ali također ni stvarati sliku o sopsvenoj vrijednosti na osnovu toga sta drugi misle. Smrsati je tešo, zato se za takvo nešto treba odlučiti iz pravih razloga
Napisite ponekad nesto i o debljanju,ne zele svi samo smrsati. Debljanje je pak mnogo tezi proces iako djeluje kao nesto najjednostavnije.
PA STO ŽDERETE KO KRAVE POMALO BRATE POMALO...
JE.B.ES. MRSANJE DAJ PITE VAMOO!!!
Smanijti slatkise, pite, hljeb..., a potpuno izbaciti gluposti tipa fast food. Ne treba potpuno izbacivati slatkise jer nam trebaju za energiju. Samo jest u umjerenim kolicinama bez prejedanja i izbaciti veceru. Ako cete vecerati nek se to sastoji od laganih jela npr salata itd. SAMO UMJERENO I NISTA SE NE BRINITE.
citav zivot trcim maraton
koka pruža odličan footjob
manje pite a vise seksa....uspjeh zagarantovan!