Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jesu besposleni, svaka im čast....
Besposlen pop i kobile krsti.. Čuj ljekari postavljaju dijagnozu fiktivnom liku.
:D
pa šta
a sta kazu, koliko je puta kenjao i da li je stolica zitka ili tvrda, vjerujem da bi nam ta informacija otkrila da li jede suhu hranu ili corbali.
James Bosanac
Mi name is James Bonds... James....... Bond
who is you?
Esade, koji si ti film gledao? :S
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pita mali Mujica svog babu: - Babo, Babo, a kako sam ja nastao? A babo mu odgovara: - E moj Mujice bio mi te je pun ku*ac pa sam te poslao u pi*ku materinu.
ako pretpostavimo da imamo pacijenta...
Znamo mi da o Bondu pola nije istina
Kako znas?
Čime se oni bave, kaounaučnici neki...
Onda je James Bond Bosanac.
bez dvoguze nema price
Obrnuto, telad jedan. Glasi: "Protresen, ne promiješan."
sta oni znaju. njima je Ezel sinonim za Bonda.
Ja: James Bond je izmisljen i kao takav ne postoji, bem vas mutave i vas i vas fakultet... idi trazi lljek za rak il nesto... Istina da se bazira na stvarnom liku, al samo bazira i dalje je podaleko od njega...
> idi trazi lljek za rak il nesto Zašto ga sam ne tražiš?
valjda zato sto nisam ljekar bog te smeo glupa...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ništa to..
Sebi je.
Ne bi vama trebala nikakva istrazivanja da ste uzeli u obzir da je smrkao koku, onda bi vam bilo sve jasno. I ne bi vam trebala ovako debilna istrazivanja!