promo
81

Detralex: Najbolji prijatelj vaših vena

Danas su medicina i farmacija toliko daleko otišle da za mnogobrojna zdravstvena stanja i probleme možete pronaći razna rješenja i lijekove koji vam mogu pomoći da ublažite simptome i pruže osjećaj ugode i olakšanja.

Za stanja poput hronične venske insuficijencije nogu i simptoma akutne hemoroidalne bolesti, postoji lijek koji vam može ublažiti simptome i olakšati svakodnevnicu. Taj lijek nosi ime Detralex i danas je među najpoznatijim lijekovima za liječenje dva prethodno spomenuta zdravstvena stanja.

Priča o Detralexu počinje s malim nezrelim narančama, koje se ubiru posebno za ovaj lijek u četiri dijela svijeta. Naranče se obrađuju prema posebnom postupku, a rezultat je precizno dozirana flavonoidna frakcija. Biološka raspoloživost lijeka je poboljšana uz pomoć najsavremenije tehnologije za supersoničnu mikronizaciju. Većina naranči koje koriste uzgajaju se u voćnjacima u Španiji, Maroku, Kini i Meksiku, gdje su klimatski uvjeti povoljni.

Detralex tablete čini smjesa flavonoida, te pripada u skupinu lijekova koji se zovu vazoprotektivni, a to su posebni pripravci koji stabiliziraju kapilare i održavaju njegovo normalno zdravlje. Ovaj lijek je venotonik, a vazoprotektivni lijek je taj koji povećava tonus stijenke vena i te poboljšava periferni vaskularni otpor. Također, on pomaže kod smanjenja razvoja edema te ujedno vam posjeduje i protuupalne učinke!

Ako imate hronične smetnje u venskoj cirkulaciji nogu, liječenje vam je najuspješnije ako uzimate Detralex tablete u kombinaciji s pravilno uravnoteženim načinom života. To znači da ne biste smjeli predugo vremena provesti na suncu, stajati predugo na nogama i spriječiti ili eventualno smanjiti prekomjernu tjelesnu težinu.

Od neprocjenjiva značaja je rano otkrivanje i liječenje hronične venske bolesti, što zaustavlja njezino napredovanje i pozitivno utječe na bolesnikovu kvalitetu života. Lijek se izdaje bez ljekarskog recepta i dostupan je u dva različita pakovanja: 30 i 60 tableta. Detralex možete kupiti u svim apotekama u BiH bez recepta.

Detralex ne smijete uzimati ako ste alergični na bilo koji sastojak lijeka. U slučaju bilo kakvih nejasnoća ili pitanja u vezi s primjenom ovog lijeka obratite se svom ljekaru ili faramceutu. Sve dodatne informacije o lijeku možete pronaći na: https://venske-bolesti.ba/.