Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istraživači su otkrili da muškarcima ne smeta ni rad u rudniku ni sa drvenim prahom ni azbestom i zaključili da muškarcima treba yebati mater
haaahaaa, pusa!
U EU je trenutno standard da je azbest kao materijal zabranjen a da sve stare zgrade koje svom sastavu sadrže azbest moraju napraviti procijenu uticaja. 40tih godina prošlog vijeka je dokazana štetnost.
ovo je istina, zato se treba preorijentisati na koliko-toliko prirodne stvari.... soda bikarbona, sirće, eterična ulja itd. hemija ubija!
rakija ?
@drKvaternikKlobuk može...samo mi naspi u malu casicu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A nije lose za pluca muskaraca? Kako zanimljivo :DDDDDDDDDDDD
PAŽNJA svim ženama .Od danas bacite krpe i kofe. Sriktajte se i u život. Samo jebanje i provod. To će vam život učiniti ljepšim !!!!!
hemija je i u raku pa sta
Kao ispravno je sto vi tamo zivite u svinjcima?
Necete nas ubijediti da zivimo u necistoci
Pouka je da se ne trebaju cistiti kuce
Mila moja majko sta nam nece rec. Ne kazem da je zena samo za kuce ali se zna od kako je svijeta i vijeka da su zene cistile i da im nije nista bilo.Ubijedite nas i da je normalno ono sa surogat mamama , mamu li vam retardiranu
Vi i vasa istrazivanja
Kad može pušiti,more i čistiti
hahahah, štetno za žene, a za muške kao nije 🐴 nije dovoljno sto radimo sve fizicke poslove svijeta, pa nam jos i ovo treba uvaliti.
Zato srbi dugo zive
Gore je to od cigareta, jer dim je bar prirodan za razliku od svih tih hemijskih sraanja.
ko ih yebe
Tačno. Pogotovo jer dosta sredstava za čišćenje dolaze sa raspršivačem pa kad nanosiš na površinu koju čistiš dio najsitnijih kapljica dikrektno udišeš. Sasvim je dovoljna topla voda, par kapi deterdženta, soda bikarbona, sirće, limun i mirišljiva ulja za svježinu i njegu drveta. Kiselina jedino za wc. Pogotovo ako u kući žive mala djeca.
A za muškarce?