Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tvornice flasiranih i moderno mekotvrdih pakovanja govana imaju svoje potrosace. Zasto im uskratiti pravo da jedu govna. Zelim da budem sudionik i clan drustva u kojem je sve moguce.
\"čašica\" je najveći UBICA, treba je zgrabit i iscijedit i poslednju kap iz nje...:)
ma nas covjek bi se prije pomirio da mu ukine hranu nego cigare i alkohol. cast izuzecima. skroz se promjenio sistem vrijednosti.. al na kraju ce svako za sebe odgovarati, zato me briga boli..
cuj da zabrane alkohol...ja shege majke mi pa istog trena u znak protesta bi se zapalio pred skupstinom..oca*mi
nedamo alkohola,hocu pravo na povracanje,na mamurluk ,na zivot :)
ma nabijem vas sve na kurac. izmisljate neke glupe zakone i propise. a svi pijete i pusite picka vam materina. u ovoj zemlji covijeku jedino moze biti dobro kad se napije jer tad bar na trenutak zaboravi gdije, staje. kakoje. zato gontese svi u pm, sory na psovkama.
nisam alkoholicar da se opijam svaki dan do besvijesti, ali pijem kad god sam s drustvom vani..ne zbog njih, nego zbog sebe..a vino je glavno :D kako god, kad bi gledali na to od cega se sve umire, onda ne bi trebali ni jesti ni piti..zato, zaboli me kurac za strucnjacima i svima. ZIVJELI!
Islam je najbolji covjekov doktor :)
Slazem se da ne treba toliko popularizirati alkohol, ali ne bi trebalo ni uvoditi nikakve zabrane. Sto je zabranjeno ljudima je draze. Covjek treba biti dovoljno educiran i upoznat o alkoholu i stetnim posljedicama njegovog konzumiranja, pa nek sam odabere.. Umjereno konzumiranje ne moze skoditi, cak je potvrdjeno da casa vina dnevno za vrijeme jela, poboljsava cirkulaciju, snizava masti u organizmu, i samim time poboljsava zdravlje covjeka.
Neće sigurno zabrana reklamiranja uticati na smanjenje konzumacije alkohola. To sranje je danas postalo furka, a da bi bio prihvaćen k\'o \"normalan\" trebaš se opijat\' do besvijesti.