Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hej, evo sve letim da potrosim onih 300 000, samo mi smetaju...
kakva su vremena idu odmor cemo u stvarnosti samo moci sanjati
Imam vikendicu na tri sprata 250 kvadrata, 10 metara od mora kod Sibenika i barku Bayliner sa kabinom i 2 x 150ks, je li se to pika?
...vikendica od 360 kvadata? ...kul, znači vila počinje od dunuma...
Hajde klixari pravite update za app jer se rijetko slike vide!!!!!
nikako mi nije jasno sto ostave mogucnost komentara na ovakve "vijesti" ili sta god da je ovo... EPP... sta ocekuju od prosjecnog klixasa... da kaze nesto fino na sliku papanske kuce za koju neki papan trazi 300000 necega...
ufatlo me u krstima
Haj ne zajebajite sa ovim stracarama, hajmo pljunite one vile na Poljinama. Mislim ja imam vikendicu od 500 iljadi eura na Jadranu, sto je nista naspram 11 milioni maraka na Poljinama, ja sam "siromah".
Nasli ste kad cete ovo objavit,gradovi poplavili,a vi ovo objavljujete.Alasalamet
prosječne kućice. moj tetak ima bolju šupu od ovih prosječnih,debelo precjenjenih vikendica. U najmanju ruku stavili su cijenu kao da se nalaze na hawaiima ili kanarskim otocima, a ne u zemlji crne liste, bih.
U Bosni cjene vikendica ravne onima na Sejselima.
Kakve su ovo cijene,pa za 300 milja maraka,možeš u Hr na moru da kupiš kucu a ne na Vlašicu ili Jablaničkom jezeru ???Skoro bilo na mareket.ba,stan na jablaničkom jezeru 15 milja maraka ?????
koliko ste li dobili za reklamu
nisu nista, market.ba je njihov pa malo guraju taj portal da bi pokusLi pik.ba sjebati, a i da privuku musterije na market
Pik moj ranč sa treće fotografije. Odoh sad skupljat pare.
napisite nam cije je cija :) da znamo kome da hebemo mamu :)
...izborima 90-e.