Neobični razlozi
2

Žene u australskoj emisiji ispričale najbizarnije razloge za ljubavne prekide

Klix.ba
Ilustracija: Shutterstock (Foto: Ilustracija)
Ilustracija: Shutterstock (Foto: Ilustracija)
Svaki dan se u svijetu prekine približno 531.000 veza. Neke se prekidaju radi neslaganja s partnerom te previše različitosti, a neke radi puno jednostavnijih razloga. Portal Daily Mail prenosi opravdane i neopravdane razloge za prekid.

U program australske radio emisije "Kyle and Jackie O" su se javljale žene koje su pričale najbizarnije prekide kroz koje su prošle. Neke su pričale o neprestanom hrkanju njihovog partnera i nemogućnosti da se odvoji od roditelja, a neke su ispričale puno bizarnije razloge.

Tako se u programu mogla čuti Belinda koja je rekla da je muža ostavila jer nije pomjerao ruke kada je hodao, te ju je zbog toga podsjećao na čudovište.

Djevojka imena Mel je rekla da je momka ostavila zato što su mu oči bile preblizu, dok je jedna od žena rekla da je vezu prekinula jer je njen dečko stalno bio obučen u traper.

Sharon iz Sydneyja nije mogla gledati stopala svog partnera te je zato prekinula vezu.

Mnoge žene su se javile i ispričale priču o partnerima koji nisu htjeli sudjelovati u održavanju domaćinstva, te su samo sjedili kući i gledali televizor.

Jedna od njih je rekla da je sa potencijalnim partnerom izašla dva puta, te je odnos odlučila prekinuti kada joj je na drugom izlasku rekao da vozi auto od roditelja, te mu oni plaćaju benzin i kod njih još uvijek živi iako ima 43 godine.

Druga je rekla da je nakon mjesec dana prekinula jer je on došao da živi kod nje, rekavši da nema kud. Ističe da je bio jako neuredan i da je svaku grešku pravdao sa "volim te". Nakon što je odbio da sudjeluje u troškovima, izbacila ga je iz stana.

Odlazak u toalet ili ustajanje noću također može uznemiriti vašeg partnera, pogotovo ako ima lak san. Zbog toga se oboje osjećaju nervozno ujutro, što rezultira svađom ili izbjegavanjem partnera.

Svaki peti čovjek se noću budi zbog mokrenja, dok ih mnogo hrče, zbog čega mnogi parovi spavaju u odvojenim sobama, a to mnogo utiče na njihov odnos.