Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žene su kako vjetar puse,dok igraš po njihovim notama zlatan si!!!!!
Vjeruj te mi ljudi, ali zaista na sve moguce ili nemoguce razloge koji se redovno pokusavaju provuci kao glavni razlog prekida. Kroz cijeli zivot obistinio se samo jedan "KAD PARE NESTANU I LJUBAV LETI KROZ PROZOR". Da malo prosirim ovo "KADA REDOVNO DONOSIS I SVALERANCIJU CE TI HALALITI, A KADA NE DONOSIS, NACI CE I NAJBESMISLENIJI RAZLOG ZA SVADU".
Kakve su ovde izopačene bolesnice samo da znate??!!Sve nešto ufurano tetovirano bolesno??!!Mali je procenat normalnih žena u Australiji većinom su stroge kretenke??!!To govorim iz ličnog iskustva??!!
"Odlazak u toalet ili ustajanje noću". Pa mene je moja trebala davno otjerati.
Jbggg meni je mana sto hrcem
Čitam, već sam ostavljem pet puta iz istih razloga
Jednog Komentatora je cura ostavila kad je vidjela da mu je zadnja rupa kao odvod od sudopera 😹
Moguće da je peimijetila i ptsp. 🚨