Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
žene se mjere pogledima to je poznato :)))
..mjere se po dužini JEZIKA...... ;-)
ih... :))
...remzo....jezikara, ili ne, mora se paziti šta će se reći.... ..rumena...eh :D
oki doki
Theresa , tanka ti je klasifikacija u ovim " pobjedničkim " kategorijama i imam dvije opaske Trebalo bi ovu prvu kategoriju umjesto "whore" lokalizirati i nazvati je Grand parada , i mislim da je kategorija " slut " totalno bespotrebna ..... koja je razlika značenja riječi a i samog ponašanja i mentalnog sklopa između "whore" i "slut" tipa cure , osim u ovih par cm više ili manje dužine suknje ili dubine dekoltea ????
Ma kod nas ti je sve mahala.. ovaj stereotip ne vrijedi ,jer se sve zna ko se kurva a ko ne. Milina.. mozes se oblacit ko bula kad imas etiketu djaba ti..
cuj stereotipno drustvo? a sta kao one sto izadju u suknji kracoj od gacica su bas konzervativne? il su se obukle zbog sebe?
Niti nosim dolčevite niti dekoltee, već normalnu odjeću, sve s mjerom i ukusom da se ništa ne vidi, ljeti volim kratke hlače i haljinice, ali to nosim na starke i japanke, cipelice jer štikle ne nosim. Ali odjeća koju nosiš ima i veze s građom tijela, obdarenije ženske će izgledati češće jeftino nego ona mršava i bez oblina, a to je licemjerno. A što se tiče muškaraca vole skidati pogledom, a onda govore kurava..
ako mislis sebi ili svome momku dobro nikad ne kombinuj haljiice i starke, to toliko glupo izgleda na zenama da se svaki muskarac "ospe" kad to vidi :D
crvena_ puca nekim curama ta kombinacija super stoji imaš pravo na svoje mišljenje i uvažavam ga , ali govori u svoje ime :)
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Mislim da je zenama u najboljem interesu da se pristojno oblace,nisu drolje sve koje minjak vole obuci ali opet covjek takav dojam dobiva. A opet,ima i onih koji takvo nesto ne zele vidjeti na ulici.
Šta je ovdje sporno? Teško je prihvatiti istinu.
Muskarci taman da su i u skafanderu uvjek je "Asking for it" pa et zene da znate
Ja najvise volim skroz skinute žene, mada nisam bas imao prilike vidjet ih mnogo, odnosno nijednu nisam do sada vidjeo golu, jbg biće valjda i tih pogleda. Sretno mi bilo
samo polako i malo strpljenja , život je pred tobom :)
sta mlatite bezeze da ga vidim ko nevoli vidjeti zensko u minjaku dopicnjaku i dekolteom sa vrlo malo prekrivenim sikama
Jugosloven znaci svoje nedamo tuđe gledamo svoje će mo umotati dozavrat a na tuđe baliti ja koko volim da se skocka za mene jos mi je drazw sto drugi bale
E čuj kreativnu kampanju ... do bola ste mi kreativni
mjerenje ili mjerkanje, pitanje je sad ja nekad kod odmjerim odma' se i zamjerim kažu, nije u SI sistemu
"_Od čistunice, preko provokatorice, pa sve do ku*ve - ovo je način kako se ženu najčešće poima na osnovu količine materijala koji pokriva njenu kožu." Da, to muški znaju najbolje ocijeniti, a žene su svjesne toga. :))) Tačno je da gardaroba otkriva karakter žene i da može biti pravi putokaz kako kojoj ženi pristupiti i kako se prema njoj obhoditi.
Iskreno, vise ovisi o njenom ponasanju i drzanju, u prijevodu kakve "signale" salje prema van. Garderoba ne igra tu preveliku ulogu, mozes ti biti zakopcan do grla pa izgledati "cekam vas, pa tko prvi..." . Isti komad odjece ne izgleda na svakoj zeni isto, niti ga nose sve zene na isti nacin.
istina je da što ima manje odjeće više je zanimljivija muškarcima, prije će je primijetiti nego tu "dođi i jebi me iako sam obučena kao časna sestra" ta se stvarno mora potruditi da bi je zamijetili pa mi baš i nema smisla to, nisam vidjela ikad da se oko zakopčanih lome niti mlate, ali ok...ja sam sama srmaželjivija i nikad se ne bih usudila tako nešto obući previše otvoreno jer ne volim biti u centru pažnje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj ne mjeri po odjeći. Pa idioti naša DNK mjeri dojke, noge i guz..ove. nosile one farmerke ili suknje, duboki ili kratki dekolte.