"_Od čistunice, preko provokatorice, pa sve do ku*ve - ovo je način kako se ženu najčešće poima na osnovu količine materijala koji pokriva njenu kožu." Da, to muški znaju najbolje ocijeniti, a žene su svjesne toga. :))) Tačno je da gardaroba otkriva karakter žene i da može biti pravi putokaz kako kojoj ženi pristupiti i kako se prema njoj obhoditi.
Iskreno, vise ovisi o njenom ponasanju i drzanju, u prijevodu kakve "signale" salje prema van. Garderoba ne igra tu preveliku ulogu, mozes ti biti zakopcan do grla pa izgledati "cekam vas, pa tko prvi..." . Isti komad odjece ne izgleda na svakoj zeni isto, niti ga nose sve zene na isti nacin.
istina je da što ima manje odjeće više je zanimljivija muškarcima, prije će je primijetiti nego tu "dođi i jebi me iako sam obučena kao časna sestra" ta se stvarno mora potruditi da bi je zamijetili pa mi baš i nema smisla to, nisam vidjela ikad da se oko zakopčanih lome niti mlate, ali ok...ja sam sama srmaželjivija i nikad se ne bih usudila tako nešto obući previše otvoreno jer ne volim biti u centru pažnje.
Prikaži sve komentare (116)