Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Karta sa Bjelasnice vec godinama vazi i za Igman 😂😂😂😂
..ono...Svjetska a Srpska...Jahorina
...inace na svakom koraku u bosanskohercegovackoj "zbilji",..realnost ti pokazuje i UKAZUJE koliko je poturceno degenerisana gomila, nesposobna da bilo sta uradi ili odradi bez da mu neko nesta donira ili sadake udjeli. yebote,..pa taj ugrusak sline nije u stanju samostalno ni muzej da odrzi u sred svoje mahale Sranjejeva
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Germiona.ml
Članske karte SDA Važe i za SBB i DF
Prosle godine sam savijetovao grupi priljatelja iz Italije da odu na Jahorinu tokom posjete Sarajevu -- rekli su mi da, kad su uzeli taksi, taksista im je rekao da tamo ne idu, da je nesigurno i da tamo vladaju 'srbi' i odevo ih na Bjelasnicu.. naravno, rekli su da je priroda fina itd ali da je neuporedivo sa Talijanskim skijalistima u svemu i svacemu -- kad su mi to izpricali, shvatio sam zauvijek da ova zemlja nema nade. Jahorina, pa makaj je drzali Albanci, je 10x bolja od Bjelasnice
@odiol cuj parking se placa 5evra pa im smeta, a sto ne kazu koliko se placa u Kitzbuhel-u? po 15evra ... opet logicno da se ne mozemo porediti sa Austrijom koja je daleko bogatija od nas, i ima daleko vise bogatih turista koji dolaze na planine i ostavljaju mnogo para ,pa i mogu da to urede i naprave vrhunski, mi za nase uslove imamo dobro,a sad kultura naseg nareda sto se tice smeca je nesto na cemu se treba raditi..
Sad će Bjelašnica napravit dil sa Austrijom.
haj super za skijase fakat
svaka cast za ovo nije moglo bolje
Ovo će valjati, i to možda, jedino Slovencima koji ovdje dolaze da piju jer im je alkohol dzaba. Skijanje je samo povod.
sad ce slovenci sezonske ovde kupovat jer su jeftinije a tamo koristiti.
Jahorina nikad bolja nije bila. Bjelašnicu i Igman treba zatvoriti. Nisu kantonaši sposobni to da srede.