Prosle godine sam savijetovao grupi priljatelja iz Italije da odu na Jahorinu tokom posjete Sarajevu -- rekli su mi da, kad su uzeli taksi, taksista im je rekao da tamo ne idu, da je nesigurno i da tamo vladaju 'srbi' i odevo ih na Bjelasnicu.. naravno, rekli su da je priroda fina itd ali da je neuporedivo sa Talijanskim skijalistima u svemu i svacemu -- kad su mi to izpricali, shvatio sam zauvijek da ova zemlja nema nade. Jahorina, pa makaj je drzali Albanci, je 10x bolja od Bjelasnice
Ja savjetovao grupi prijatelja iz Austrije da odu na Jahorinu. Kad su se vratili, rekli su da je priroda lijepa, ali da ne mogu shvatiti koliko su nekulturni ljudi gore, da je sve neuredjeno i puno smeca, da se parking placa 5 eura i da se ni po cemu ne moze porediti sa Austrijom.
@odiol cuj parking se placa 5evra pa im smeta, a sto ne kazu koliko se placa u Kitzbuhel-u? po 15evra ... opet logicno da se ne mozemo porediti sa Austrijom koja je daleko bogatija od nas, i ima daleko vise bogatih turista koji dolaze na planine i ostavljaju mnogo para ,pa i mogu da to urede i naprave vrhunski, mi za nase uslove imamo dobro,a sad kultura naseg nareda sto se tice smeca je nesto na cemu se treba raditi..
Prikaži sve komentare (27)