lifestyle
24

Šesti Ladies In event - Intelektualni dernek

Klix.ba
Uspješne, nasmijane i odvažne poslovne žene uživale su i u drugom dijelu eventa i drugačijem predavanju profesora Kasima Tatića, gdje je muzika tj. gitara zauzela važan dio multimedijalnog performansa pod nazivom "Intelektualni dernek".

Julski Ladies In koji je sinoć održan u Caffe Baru Boulevard u Unitic centru obilježen je pozitivnom energijom. Nakon ljetne pauze u Kamernom Teatru 55, organizatori, Altermedia d.o.o. pobrinuli su se da svoje gošće iznenade nešto drugačijim druženjem, a sve u cilju podrške i širenja poslovne mreže ženskog poduzetništva u BiH, promociji kulture i pozitivnih životnih vrijednosti kojima žene doprinose.

Prvi dio eventa protekao je u ugodnim razgovorima, druženju i odličnoj atmosferi. Noć dobrog raspoloženja i novih poznanstava zasigurno će ostati u sjećanju. Koncept “derneka”  je takav da uvijek ima određenu temu.

Tema na Ladies In eventu bile su žene, kreativnost i biznis. Na ovoj prezentaciji mogle se se čuti zaista interesantne, zanimljive, korisne i u pozitivnom smislu provokativne znanstvene informacije.