biznis
23

Šesti Ladies In event: Žene, kreativnost i biznis

Klix.ba
Nakon junske pauze Ladies In nastavlja se u Sarajevu, ali ovaj put u malo drugačijem ambijentu.

Zbog godišnjeg odmora Kamernog teatra 55 Ladies In event ovaj put održat će se u Caffe Baru Bolulevard u Uniticu, gdje će poslovne žene imati priliku pored druženja i iznenađenja da u drugom dijelu eventa čuju zanimljivo i drugačije predavanje profesora Kasima Tatića, gdje i muzika tj. gitara zauzima važan dio multimedijalnog performansa “Intelektualni dernek” kao kreativnog načina prevazilaženja postojećih granica između zabave i stjecanja korisnog znanja.

Budućnost svijeta u najvećoj mjeri zavisit će od uspješnijeg korištenja nedovoljno spoznatih i korištenih umnih potencijala i sposobnosti čovjeka, te poticanja njegove kreativnosti, mišljenja je prof. dr. Kasim Tatić, rukovodilac Katedre za mikroekonomiju na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu i ekspert Udruženja za razvoj, kreativnost i okoliš AMAXIMUS.

Poslovne žene u sklopu Ladies In projekta i ovaj put očekuje druženje, opuštena atmosfera i naravno nezaboravan provod.

Ladies In Kamerni Teatar 55 by Jana, voda s porukom je projekat koji promovira kulturu, žensko poduzetništvo, pozitivne životne vrijednosti i kulturu dijaloga. Ovo druženje pripadnica nježnijeg spola održavat će se jednom mjesečno do kraja godine pod pokroviteljstvom Jane, vode s porukom ljubavi koja sudjelovanjem podržava razvoju jedinstvenih pozitivnih priča u BiH.

Budite dio najbolje interaktivne priče za dame u Bosni i Hercegovini.