Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"intelektualno" i "dernek" se međusobno isključuju ;)
intelektualni dernek... imal ko ovdje da se međusobno ne poznaje?
sve same lezbace i kurave
@brandoningramlal morel moja cura doć ovdje, radi na minmalcu, nema povišice već dvije godine?
ako je tatic bio onda je bilo ..... intelektualno tatic legenda
Dernek sponzorusa, bas me zanima jesu li ikog gore iz Vlade pozvali, ima malih sponzorusa na pretek, samo cekaju da upecaju nekoga seljacica na poziciji pa da se onda i one mogu uclaniti u ovaj Ladies Club....
"intelektualno" evo jedna od mene gratis https://youtu.be/qnPZy3vHmsA
Vala sve sami odron. Rijec dernek sa intelektualnoscu vezati? Svasta!
dok se zene intelektualno druze, muzevi intelektualno provode vrijeme sa ljubavnicama
Provokativne znanstvene informacije. Što se gospođe sa znanstvenog stanovišta ne informišu o provokativnom i bijednom porodiljnom odsustvu, o mobingu žena i muškaraca od strane crne ruke izrabljivača i javnog i privatnog sektora, o moru problema koji postoje na našem tržištu rada? Al' jok. Gospođe su došle na intelektualni dernek i dijele provokativne znanstvene informacije! O hljebe i mrvo!
p...e ko salate ;D
Ahhahaha :) Katastrofa. Pa posle ne idi u kafanu da potrosis zadnji dinar na alkohol I muziku. :) Šta je ovo? Ovo mora da je najdosadniji 'dernek' u istoriji derneka. :) Šta sve nedojebana feministicka bagra neće smisliti :)
Ahhahaha :) Katastrofa. Pa posle ne idi u kafanu da potrosis zadnji dinar na alkohol I muziku. :) Šta je ovo? Ovo mora da je najdosadniji 'dernek' u istoriji derneka. :) Šta sve nedojebana feministicka bagra neće smisliti :)
glabajte ga milfače
...gušimo se u glumatanju.
"Intelektualni dernek" 😄
bljak